icon

Narkóza a bolesť hrdla

michaela329
15. jún 2020

Ahojte, zajtra ma caka opetacia - laparoskopia cysty, a ako natruc ma zacalo poobede bolieť hrdlo (pritom rano som boka z doktorky a nic). Myslíte, ze je to velky problem? Nekaslem, nemam nadchu a ani teplotu.

nika82
15. jún 2020

zajtra im to povedz je mozne ze ti to zrusia

michaela329
autor
15. jún 2020

Ja im to samozrejme poviem, ale uz sa s tym niekto stretol? Nasla som starsiu temu, kde aj napriek tomu operovali, no ci nema niekto novsiu skusenost.

nika82
15. jún 2020

@michaela329 asi sa spytaj tu, v skupine je aj ganekologicka
https://www.modrykonik.sk/group/6796/

janka54321
15. jún 2020

Jasne, ze ta pošlú domov a ešte dupľom v čase korony... Mne ešte v septembri mali laparoskopicky odstrániť žlčník a pekne ma poslali domov, lebo som prechladla

pseudomonas87
16. jún 2020

@michaela329 je dosť možné, že teraz ta domov poslu, ale normálne, ak pacient nie je nachladnuty, nemá teplotu, nekasle, nie je jasné že je chory/prechladnuty, len ma nejaké škrabanie v krku, tak by ta operovali...... Ale teraz ta asi pošlú domov, uvidis6

laguna28
16. jún 2020

@michaela329 ja som bola pred mesiacom na operácii a pán primár mi povedal, že pred každým zákrokom nadopuju telo silnými antibiotikami z toho dôvodu, aby sa všetko lepšie hojilo a predišli tak možným zápalom. Predpokladám že to tak robia všade. Možno ťa aj vyliečila 😂. Ale určite im to povedz. Ja by som tam hneď volala a oznámila im to.

michaela329
autor
16. jún 2020

Domov ma nakoniec neposlali, uz mam po operácii, to podrazdenie bolo male. Asi skor bol problem v mojom obrovskom strachu.