icon

Našiel sa vám už stratený balík v Packete?

15. apr 2025

Dobry den, nasiel sa vam uz strateny balik ked ste posielali packetou? Mam nadej?

really8
15. apr 2025

Nie

mirka0677
15. apr 2025

áno, napísala mi cez FB pani, čo ho našla spolu so svojim balíkom v boxe. packeta niekoľko dní absolútne netušila, kde je. O týždeň som na FB videla niekoho, ako zdieľa v mestskej skupinke, že našiel v boxe so svojim baličkom ešte balík na iné meno - bolo to meno tej panej, ktorá našla týždeň predtým môj balík 🙂 tak som ju na to upozornila. Ale stačí, že niekto si ten cudzí balík nechá, nekontaktuje ani človeka podľa mena na balíčku ani packetu, že má cudzí balík, a už to nikto nedohľadá.
A o pár dní som zasa videla, ako niekto vyberá balík z boxu, potom z toho istého ešte jeden, pozrel na meno, videl, že nie je preňho a vložil balík nazad do boxu. Nechápem, ako dokážu kurieri vložiť do 1 boxu balíky pre 2 ľudí..

viestta
15. apr 2025

Jeden sa nasiel dnes, strateny bol od piatka, dalsi sa objavil po troch tyzdnoch, niekomu sa primotala obalka k jeho velkemu baliku.

ssimusska
15. apr 2025

Nie nenašiel

sis82
15. apr 2025

Áno, našiel sa po dvoch týždňoch

olivia1425
15. apr 2025

Ano nasiel skoncil niekde na hlavnom sklade v prahe ale dosiel

autor
Autor odpoveď zmazal
dominima
15. apr 2025

Našiel po 2 týždňoch

denkabemommy
15. apr 2025

Našiel sa, ale najskôr som sa 16x snažila dovolať do packety 😅🙈

lila246
15. apr 2025

Nenasiel, uz je to rok a stale som nasrata...hdontoa baliku vyse 200eur :((

autor
15. apr 2025

@lila246 A vratili vam peniaze v akej hodnote bol balik?

lila246
16. apr 2025

Nie, vratili len 50eur, s odovodnenim ze som ho nemala poisteny (nemala osm ho poisteny elbo mi absokutne nenapadlo ze by sa take nieco mohlo stat, posielala som baliky castokrat predtym a vzdy v pohode). Keby som mala poisteny rak mi vratia celu ciastku,takto len poslali na ucet 50 eur