Našiel sa vám už stratený balík v Packete?
Dobry den, nasiel sa vam uz strateny balik ked ste posielali packetou? Mam nadej?
áno, napísala mi cez FB pani, čo ho našla spolu so svojim balíkom v boxe. packeta niekoľko dní absolútne netušila, kde je. O týždeň som na FB videla niekoho, ako zdieľa v mestskej skupinke, že našiel v boxe so svojim baličkom ešte balík na iné meno - bolo to meno tej panej, ktorá našla týždeň predtým môj balík 🙂 tak som ju na to upozornila. Ale stačí, že niekto si ten cudzí balík nechá, nekontaktuje ani človeka podľa mena na balíčku ani packetu, že má cudzí balík, a už to nikto nedohľadá.
A o pár dní som zasa videla, ako niekto vyberá balík z boxu, potom z toho istého ešte jeden, pozrel na meno, videl, že nie je preňho a vložil balík nazad do boxu. Nechápem, ako dokážu kurieri vložiť do 1 boxu balíky pre 2 ľudí..
Jeden sa nasiel dnes, strateny bol od piatka, dalsi sa objavil po troch tyzdnoch, niekomu sa primotala obalka k jeho velkemu baliku.
Nie nenašiel
Áno, našiel sa po dvoch týždňoch
Ano nasiel skoncil niekde na hlavnom sklade v prahe ale dosiel
Našiel po 2 týždňoch
Našiel sa, ale najskôr som sa 16x snažila dovolať do packety 😅🙈
Nenasiel, uz je to rok a stale som nasrata...hdontoa baliku vyse 200eur :((
@lila246 A vratili vam peniaze v akej hodnote bol balik?
Nie, vratili len 50eur, s odovodnenim ze som ho nemala poisteny (nemala osm ho poisteny elbo mi absokutne nenapadlo ze by sa take nieco mohlo stat, posielala som baliky castokrat predtym a vzdy v pohode). Keby som mala poisteny rak mi vratia celu ciastku,takto len poslali na ucet 50 eur

Nie