Návleky na sedačky, kreslá
Máte s nimi osobnú skúsenosť? Myslím ten elasticky potah, čo slúži ako ochrana/ obnova pôvodného. Oplatí sa? Nedáva sa to dolu pri používaní sedačky? Netvoria sa zahyby? A ešte 1vec. Bezne je k dostaniu rozmer na trojsedacku max 220cm a my máme s opierkami 230cm. Nenatiahne sa tak? Viem, že to závisí aj od konkrétnej tkaniny a výrobcu. ..uvitam všetky postrehy
máme a sme spokojní...doporučujem... my máme na rohový gauč...
Dievčatá a myslíte, že by sadla aj veľkosť na 220CM, keď teda sedačka je trošku nad štandard- 230cm. Plus tie hranate opierky bočné. ..proste, či by tá elasticita potahu stačila. .
Vascsi rozmer som totiž nenašla
Ja som tiez kupila z Aliexpressu kedze mame 2 macky a prenajimame. Ked pisu ze nieco ide na sedacku s 2 miestami tak kup potah ktory je na 3 miesta... Vzdy kup tu vacsiu velkost.
Ja som to kúpila, mali sme obdobne- hranatú sedačku a nesedelo mi to na nej... niekde to pretrčalo, inde chýbal kus, bolo to malé, nevyzeralo to ani obstojne. kúpila som z bonprixu, a teda aj hneď vrátila. Nakoniec sme kúpili novú sedačku. Ale vyskúšaj, možno sadne.

@alobalka ja mam taky tenký z Aliexpresu. Najväčšiu veľkosť. Na konci rohu to odstava lebo mam väčšiu sedacku. Keby to mam na sedačke na aku je to urcene podla mna to drzi v pohode. Je to uviazane šnurkami a drzi to. Nie je to take zlé ale ja to mám kvoli malým deckam. Ak cakate, aby to bolo esteticky tip top, tak asi sa to vzdy trochu pozhŕňa. Ja to mam pokrcene casto, lebo decka aj poskacu po gauci a mrvia sa tam. Ale ak by ste iba sedeli podla mna to nebude také zlé. Ak budete chciet poslem Vam foto gaucu do sukr. správy.