icon

Návleky na sedačky, kreslá

alobalka
7. júl 2018

Máte s nimi osobnú skúsenosť? Myslím ten elasticky potah, čo slúži ako ochrana/ obnova pôvodného. Oplatí sa? Nedáva sa to dolu pri používaní sedačky? Netvoria sa zahyby? A ešte 1vec. Bezne je k dostaniu rozmer na trojsedacku max 220cm a my máme s opierkami 230cm. Nenatiahne sa tak? Viem, že to závisí aj od konkrétnej tkaniny a výrobcu. ..uvitam všetky postrehy

zuzina316
7. júl 2018

@alobalka ja mam taky tenký z Aliexpresu. Najväčšiu veľkosť. Na konci rohu to odstava lebo mam väčšiu sedacku. Keby to mam na sedačke na aku je to urcene podla mna to drzi v pohode. Je to uviazane šnurkami a drzi to. Nie je to take zlé ale ja to mám kvoli malým deckam. Ak cakate, aby to bolo esteticky tip top, tak asi sa to vzdy trochu pozhŕňa. Ja to mam pokrcene casto, lebo decka aj poskacu po gauci a mrvia sa tam. Ale ak by ste iba sedeli podla mna to nebude také zlé. Ak budete chciet poslem Vam foto gaucu do sukr. správy.

zuzina316
7. júl 2018

@alobalka hlavne pre mna je, ze sa to nezahŕňa ako deka a drzi to stále. Zakryva mi to cely gauč, Takze gauc mi decká nezaspinia.

alobalka
autor
7. júl 2018

@zuzina316 ďakujem, to by potešilo: )
Máme 12r sedacku a až na potah je ok, precalunit ju nechcem, tepovat sa asi moc nedá? a toto mi pride ako zaujimavy nápad. ..

alobalka
autor
7. júl 2018

@zuzina316 Ešte neviem ako by to sedelo na opierkach, keďže ich máme úplne hranate, pravouhle. .žiadne obliny.

deti95060810
7. júl 2018

máme a sme spokojní...doporučujem... my máme na rohový gauč...

zuzina316
7. júl 2018

@alobalka nemali by to vadit. My mame rohový a musela by som mat 2 ks. Ako vravim, ja to mam pokrčenejsie len preto ze nemam spravnu veľkosť. Ale väčšie uz nemali 😉. Kvoli deckam mi to staci momentálne

zuzina316
7. júl 2018

@alobalka ak vyberiete spravnu velkost bude to v pohode.

koniarova
7. júl 2018

@alobalka Prečo sa nedá vytepovať? Je to nejaký špeci materiál?

alobalka
autor
7. júl 2018

@zuzina316 Ďakujem za foto: )

alobalka
autor
7. júl 2018

@koniarova nie, len mi príde na niektorych miestach dosť zničená. Popravde by som to mohla skúsiť: )

koniarova
7. júl 2018

@alobalka Ale daj si to spraviť profesionálnym vysavačom, alebo si ho požičaj a sprav sama. Také to "domáce" tepovanie nemá význam.

alobalka
autor
7. júl 2018

Dievčatá a myslíte, že by sadla aj veľkosť na 220CM, keď teda sedačka je trošku nad štandard- 230cm. Plus tie hranate opierky bočné. ..proste, či by tá elasticita potahu stačila. .

alobalka
autor
7. júl 2018

Vascsi rozmer som totiž nenašla

meredith83
10. júl 2018

Ja som tiez kupila z Aliexpressu kedze mame 2 macky a prenajimame. Ked pisu ze nieco ide na sedacku s 2 miestami tak kup potah ktory je na 3 miesta... Vzdy kup tu vacsiu velkost.

marcipanovatorta
10. júl 2018

Ja som to kúpila, mali sme obdobne- hranatú sedačku a nesedelo mi to na nej... niekde to pretrčalo, inde chýbal kus, bolo to malé, nevyzeralo to ani obstojne. kúpila som z bonprixu, a teda aj hneď vrátila. Nakoniec sme kúpili novú sedačku. Ale vyskúšaj, možno sadne.