icon

Návšteva vo väzení, čo je potrebné vybaviť?

11. dec 2019

Ahojte baby. Chcela by som sa spýtať. Chcela by som ísť pozrieť kamaráta do väzby a neviem čo všetko treba vybaviť, aby ma pustili na návštevu. Prosím, ktorá máte skúsenosť s tým tak mi poraďte. Ďakujem veľmi pekne.

svettii
11. dec 2019

Tam asi nepotrebuješ nič špeciálne, teda ak nie je nejaký špeci prípad, len treba prísť keď sú návštevné hodiny a samozrejme aby si mala doklady

rakywanda
11. dec 2019

Zavolaj do konkrétnej väznice, dajú ti info.

eliska13
11. dec 2019

A nie je to len na pozvánky?čo viem tak kamoška tam mala niekoho a mohol si vybrať čo rodina či niekto iný a len raz za mesiac tuším..zavolaj tam to bude najlepsie

autor
11. dec 2019

@svettii v jednotke je, tam majú skoro všetko povolené. Len neviem s tými návštevami ako to tam majú. Písal mi, že za dobré správanie by mal mať povolené, chodí aj robiť každý deň a zatiaľ sa mu nikto nevyjadril.
@rakywanda
@eliska13
A náhodou neviete že či sa môže poslať dáky darček? Plyšák, alebo vankúš?
Ďakujem.

liaka
12. dec 2019

Moj znamy je v jednotke a musi poslat pozvanku na konkretne meno, deti mozu ist len s tym, ze vopred posles rodne listy a telefonovat moze tiez len tomu, koho rodne listy odovzda

herriett
12. dec 2019

Tak je vo väzbe alebo v minimalke, cize v treste? Lebo to je rozdiel. Vo vykone trestu mozu navstevovat odsudeneho iba rodinny prislusnici, treba dolozit potrebne doklady. Moze aj iny -naor. kamarat, ale musi o schvalenie takej navstevy poziadat a musi sa schvalit. Ziadne plysaky a podobne blbosti. Je v base nie v pionierskom tabore

xeniii
12. dec 2019

Veď a prečo sa neinformuješ priamo tam? Skús si nájsť číslo a popýtať sa 🙂

bronik89
12. dec 2019

ak on sam nevie, tak zdvihni telefon a zavolaj priamo do tej vaznice. oni ti povedia, kedy mozes prist a co potrebujes. no podla mna si zober co najmenej veci, lebo ta isto budu prehladavat.

annamariaw
9. sep 2024

Chcela by som vedieť či je na pozvánke ktorú by som dostala od priateľa z väzenia napísané len moje meno alebo mena všetkých ľudí ktorých by pozýval na návštevu . Ako to chodí , vie mi niekto odpovedat ? Ďakujem .
...