Názor na dnešnú Zámenu manželiek
Strašne mi bolo ľúto tej Lucie. Bola na všetko sama. Nezaslúžila si také správanie. Mal som pocit, že ju mal úplne za nič. Nechal ju strážiť topánky. Vraj iba na to jediné sa hodí. Strašné ako keby bola pes. Bola síce pomalšia ale snažila sa. Neviem či ste to tak tiež vnímali ako ja. Zaujíma ma iba čo si o tom myslíte. Dakujem a prajem krásneho Valentína.
@bloger kde to šlo ..na Markíze ?
@radussska999 áno
co, prosim vas, zenie ludi takto prevadzat svoje rodinne zazemie? su za to nejake skvele honorare? naozaj su presvedceni, ze sa maju cim chvalit? nedopina im, ze z toho je v 99,9 percentach hanba? videla som to par krat, ked to spustili pred X rokmi, pamata si nejaku pani, co zjedla 5 jodurtov na posedenie a prepalila sedacku v nobl dome/ci koberec .... naozaj nechapem. to pre ludi nestacila ako vystraha martinka z turca?
@ukulela ja si myslim ze pri tych soc.slabsich rodinach je motivaciou honorar...Ale zase niekedy su tam aj pekne pribehy...Avsak teda ja osobne osobne by som si cudziu zensku do bytu nepustila
Otvorila som si túto diskusiu s tým, že: "Toto ešte niekto aj pozerá?!" A vidím, že dokonca chlap? Bože, ľudia, prečo pozeráte také sračky?
@h2 nemozem odpovedat za inych ale ja osobne pri roznych reality shows vypinam hlavu po robote🙂 a zamena manzeliek je este nic oproti tomu co nezi napr na netflixe😄
@petronellla87 Na Netflixe je toho kopa, dá sa vybrať.
@h2 inac uz dlho som nevidela serial od kt.som sa nemohla odtrhnut...naposledy asi Orange ist the new black...Pernikovy tata bol tiez super🙂my uz asi pol roka len daco rozkukame a nechame tak...naposledy som dopozerala Divka z osla ale len tak z povinnosti bolo mi uz v podstate jedno ako to dopadne😄
@petronellla87 O tej Dívke z Osla mi hovorila kamoška, chystám sa pozrieť si to. Akurát som si robila srandu, že po slovensky je to Dievča zo somára. 😂
My sme na základe toho Perníkového Tátu začali včera pozerať Volejte Saulovi. To si videla?
Ja pozeram zamenu kazde rano a ja som dnesnu cast videla iz viac krat 🙂 ale stale nechapem co malo byt to ze jej vytkol to ze bolo rano "ozvracane wc" :D ako aj mne jej bolo luto ale proste moze si za to sama. Ani sa nesnazila byt lepsi clovek pred kamerami.
@bloger ako bola zastupovat tu jeho zenu v šenku tak ze tam bola dlho jak spala rano dlho na tom gauci co tam vravel....a vtedy jej hovoril ze ked prisla nad ranom a prislo jej zle (asi sa naštekala) tak sa asi zgrcala a neumyla po sebe wc...aspon ja som to tak pochopila
@h2 nie nevidela ..vdaka pisem si na zoznam🙂 inac na rovnaky styl ako divka z osla ale podla mna lepsie su serialy fauda a kalifat...tie tiez odporucam zase na oplatku ja tebe🙂
@petronellla87 Ďakujem! 😘
@petronellla87 aha prepáč to som nepostrehol dakujem

@bloger suhlasim podla mna sice ona nebola ta najostrejsia pastelka v peracniku ale snazila sa...Zato ten chlap bol netaktny neokrochanec co sa nevie spravat k zenam a bez tej svojej manzelky bol v domacnosti celkom strateny...a este nervozny ze nebude obed presne o 12:00.... Pekneho valentina aj tebe🙂