Názory na Nikolu Ďuriš - realita alebo fiktívny sen
Aký máte názor na túto osobu? Na insta nizz_niki pravdepodobne si zrušila účet mala ďalších x milión účtov, okradla mamičky. Viete o nej nejaké info? :D to čo pridáva je podľa vás realita? Viackrát som si všimla ze si sťahuje fotky z internetu a hovorí ze sú jej... a tie jej deti, kde sú psíkovia ktorých mala?
Vacsi bizar ako ona nepoznam 😂 sa cudujem ze jej socialka este deti nevzala 😁 a to co vsetko pridava je mimo reality 😃
@adka897 ja som jej práve raz písala, tuším ze tam dávala nejaké videjko kde bola ta jej dcéra a bola nahá ona jej tam kamerovala dobre ze nie prirodzenie tak som jej napísala ze to asi není úplne vhodné.. odvtedy ma blokla no čomu nechápem nakoľko som jej nepisala urážku ale radu :D
Ona je hlavne okradacka ktorá okráda hlavne matky samozivitelky s malymi deťmi, potom píše chlapom že im pošle svoju …. (Viete čo) za to že jej zaplatia kadernika, alebo kozmetiku, oblecenie a iné. Do toho fetuje aj keď je niekde s deťmi, pije, vraj deti nosi do školy keď je ešte zatvorená a nehavala ich mrznut v chladných mesiacoch von pred školou, kým sa otvorí. Pozri ig profil rozumna_krasa, tam to je všetko zhrnuté.

Vacsi bizar ako ona nepoznam 😂 sa cudujem ze jej socialka este deti nevzala 😁 a to co vsetko pridava je mimo reality 😃