icon

Negatívna skúsenosť so spoločnosťou CBC

asulia
17. júl 2025

Moja skúsenosť so spoločnosťou CBC bola mimoriadne sklamaním a považujem za dôležité upozorniť ostatných, aby si túto firmu dôkladne preverili pred akoukoľvek spoluprácou.

Spôsob, akým spoločnosť komunikuje a pristupuje ku klientom, je podľa môjho názoru na hrane s rešpektovaním základných ľudských práv. Zmluva, ktorú sme podpísali, bola zavádzajúca a obsahovala podmienky, ktoré výrazne zvýhodňujú výlučne CBC – najmä tzv. výpovednú dobu po odstúpení od zmluvy v trvaní 6 mesiacov, ktorú odmietli akokoľvek upraviť alebo o nej rokovať. Ich neochota dohodnúť sa na férovejšom riešení bola zarážajúca.

Zároveň považujem neseriózne, že spoločnosť nedokázala dôveryhodne preukázať, že naša pupočníková krv skutočne existuje a že s ňou bolo nakladané v súlade s platnými pravidlami a štandardmi. Takéto správanie vyvoláva vážne pochybnosti o transparentnosti a dôveryhodnosti ich služieb.

Odporúčam všetkým budúcim klientkám, aby si dôkladne prečítali zmluvné podmienky a v žiadnom prípade nesúhlasili s ustanoveniami, ktoré sú jednostranne výhodné pre CBC. Zvážte, či je toto spoločnosť, ktorej chcete zveriť niečo také citlivé a dôležité, ako je biologický materiál vášho dieťaťa.

eviq
17. júl 2025

Mne celý ten biznis s pupocnikovou krvou príde nedôveryhodný a neskontrolovatelny.

asulia
autor
17. júl 2025

Po určitých pochybnostiach sme s rozhodli ukončiť spoluprácu, nezaplatili sme faktúru na ďalší rok, následne mi prišla upomienka, že je neuhradená, odpovedala som, že už ďalej nemám záujem, vraj však majú v zmluve zakotvenú 6 mesačnú výpovednú dobu, počas ktorej ešte musím platiť, takže musela som zaplatiť ďalších 7 mesiacov, keďže mesiac sme stratili diskusiami za niečo, čo mi ani nevedia dokázať, že existuje. Snažila som sa dohodnúť na nižšej sume odplaty vzhľadom k tomu, že som o tejto výpovednej dobe nevedela, neboli absolútne ochotní jednať o zľave a vyhrážali sa, túto nehradenú sumu budú vymáhať. Neviem, je to na každom z nás, ale za 12 rokovo som tam prišla o množstvo peňazí a nepresvedčili ma, že oprávnene. Už len to, že poznám ich jedného zamestnanca, ktorí si za 1 rok dokázal kúpiť luxusné auto a ešte luxusnejší byt v BA, hovorí za všetko ... Buďte opatrní.

rozculena
17. júl 2025
@asulia

Po určitých pochybnostiach sme s rozhodli ukončiť spoluprácu, nezaplatili sme faktúru na ďalší rok, následne mi prišla upomienka, že je neuhradená, odpovedala som, že už ďalej nemám záujem, vraj však majú v zmluve zakotvenú 6 mesačnú výpovednú dobu, počas ktorej ešte musím platiť, takže musela som zaplatiť ďalších 7 mesiacov, keďže mesiac sme stratili diskusiami za niečo, čo mi ani nevedia dokázať, že existuje. Snažila som sa dohodnúť na nižšej sume odplaty vzhľadom k tomu, že som o tejto výpovednej dobe nevedela, neboli absolútne ochotní jednať o zľave a vyhrážali sa, túto nehradenú sumu budú vymáhať. Neviem, je to na každom z nás, ale za 12 rokovo som tam prišla o množstvo peňazí a nepresvedčili ma, že oprávnene. Už len to, že poznám ich jedného zamestnanca, ktorí si za 1 rok dokázal kúpiť luxusné auto a ešte luxusnejší byt v BA, hovorí za všetko ... Buďte opatrní.

@asulia podpísala si zmluvu,to si si ju ani neprečítala,keď si nevedela o výpovednej dobe?

asulia
autor
18. júl 2025
@rozculena

@asulia podpísala si zmluvu,to si si ju ani neprečítala,keď si nevedela o výpovednej dobe?

@rozculena prečítala, pred 12 rokmi. Ja len upozorňujem na opatrnosť pred podpisom zmluvy, každý sa rozhodne sám 👋.