Nemáš rád kamióny? Nenakupuj
Čo na to poviete 😀??
Ze ti drbe 😃
@gabrm že máš veľmi jednoduché uvažovanie. To nemyslím ako urážku, ale ako fakt, že takto jednoduché to nie je a bolo by potrebné sa hlbšie zamyslieť, kým niečo napíšeš.
Ak nebudeme nakupovat, budes ich mat rad?
Dufam, ze nemas auto?, to by ma teda nasrdilo.😬🤣
A este prezrad, ako budeme tie obchody zasobovat? Das nosu na plecia a prinesies mam, nech nepomreme od hladu?
Mat tak tvoje problémy
Ja som sa zlakla, ze to z Tomasa vypadla dalsia hlupost, ale vidim, ze on nie je jediny generator hluposti
čo? nerozumiem
Kamiony su nic.. ti co donesu kopu tovaru v kamione su na tom celkom fajn, ale co tie dodavky co denne zasobuju xy malych preavdzok a donesu aj "jednu vec" cez pol Slovenska? :D Uplne bezna vec v mojom "odvetvi" (ci ako to nazvat) a ja len zasnem.. tolka ekologia a ekonomickost :D
ďalší pacient na koňovi.....mali by im v liečebni vypnúť wifi
Ďakujem za všetky "zmysluplné" odpovede. Nie,určite nie som odporca kamiónov,vlastním a aj jazdím na jednom z nich. Len robím taký prieskum na fórach,nakoľko veľa ľudom kamióny vadia či na diaľnici,či v mestách,proste všade. Ale toto mamičkovské fórum zatiaľ vedie 😂.
A pritom ako som hore napísal to je také jednoduché-keď prestaneš nakupovať,tak gro tých kamiónov z ciest zmizne. Ale pritom keď si niečo objednáte napr z Nemecka,tak ideálne zajtra to chcete mať doma,ale kamióny sú zlé.
@gabrm ale v tych kamionoch nam vozia aj zemiaky a praci prasok do obchodu. Aj to mame prestat nakupovat? A ked pojdeme nakupit do obchodu, nekupime cez internet, hoc aj blbe ponozky, tak tie sa tam z fabriky teleportuju?
Jo a ty mozes ist pestovat zemiaky a na táčkach nam ich budes vozit do Lidla. Alebo este lepsie, priamo pred barak... Naozaj nemusis furikovat kamion hore dole po Europe
@gabrm lenže ty píšeš nenakupuj; nepíšeš ani nenakupuj veci dovezené z iných krajín. Takze to by zmizli i obchody, všetok tovar, takze i akákoľvek výroba. Podľa toho tvojho “nenakupuj” by mal mat všetko doma alebo nič nepotrebovat. Alebo ešte možnosť, že by bolo všetko zadarmo, vtedy vlastne dostanes a nenakupuješ.
Na MK som už hocičo čítala, no s tvojim jednoduchým riešením “nenakupuj” jednoznačne vedies ty. 👍
Chapem, co tym myslis. Cesi na to maju vystizne "prazne silnice, prazdne lednice". Kazdy na kamiony na ceste nadava, zrusil by ich atd., ale nezamysli sa, ako by sa dostal tovar na pulty ci rovno pred dvere z azijskych e-shopov.
Jaj tieto drísty zas 😁 áno nákladné autá sú potrebné ale častokrát sa dajú nahradiť nákladným vlakom, jeden vagón odvezie čistú váhu ako dva kamióny, naša firma vyváža oceľový šrot 20 vagónov cca raz za týždeň, to je náklad čo odvezie 40 kamiónov..... každá profesia je dôležitá, inak by kamióny chodili prázdne
Ja stále nechápem význam tejto diskusie. Niekomu vadia kamióny či ako? V živote som sa nepozastavila nad takou blbostou "či vadia kamióny"však cesta je pre autá, kamióny, traktory a podobne,tak logicky že budú jazdiť.
To fakt existuje dakto,komu vadia kamióny?

Ze cesta je najlacnejsi sklad. Naco by si si robil zasoby, staral sa o nich, kontroloval ich, strazil ich, platil najom za sklad ked to vybavi rumunsky sofer na ceste zo spanielska kazdy den za teba?