icon

Nemáte niekto testy z autoškoly 2011?

lia09
16. aug 2011

ahojte nemate nahodou niekto tieto testy na preposlanie?

z_d_e_n_a
16. aug 2011

skus pozrieť na www.autoskola-ba.sk

lia09
autor
22. aug 2011

no tam su testy ale len na online vyplnanie.Ja by som si ich chcela stiahnut,ale nikde som nenasla.Bolo by dobre keby ich niekto mal a vedel mi ich preposlat

z_d_e_n_a
23. aug 2011

ja ich mam stiahnute takým spôsobom, že každý jeden test som otvorila a nevyplnila, čiže keď som dobe klikla na vyhodnoť, vypísalo mi to všetky správne odpovede na dané otázky, to som skopírovala do Wordu a mám všetky testy a z toho sa teraz učím, ak chceš napíš do ip tvoj email a prepošlem Ti to 🙂

z_d_e_n_a
25. aug 2011

@lia09 ja ich mam stiahnute takým spôsobom, že každý jeden test som otvorila a nevyplnila, čiže keď som dobe klikla na vyhodnoť, vypísalo mi to všetky správne odpovede na dané otázky, to som skopírovala do Wordu a mám všetky testy a z toho sa teraz učím, ak chceš napíš do ip tvoj email a prepošlem Ti to

23sonca08
25. aug 2011

Ahoj, tiež zháňam testy do autoškoly vo wordovskej verzii, prosím ťa, neposlala by si mi tie tvoje ? Veľmi by si mi pomohla. Môj mail: 0sonca0@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne ;)

z_d_e_n_a
26. aug 2011

@23sonca08 ahoj za chvílku ti to pošlem 🙂

gabriela_michaela
30. aug 2011

@z_d_e_n_a Ahoj 🙂 Prosim Ta, mozes mi poslat tiez testy vo worde? Do IP ti poslem moj email... dakujem pekne

destroy
27. okt 2011

idealne je ucit sa priamo na webe. Najlepsie testy su na http://www.kvizmajster.sk/testy_na_vodicsky_pre...
a mozes si oznacit aj otazky ktorym nerozumies a naucit sa len tie