icon

Nemocnica Bory

26. júl 2023

som strašne šťastná, že sa podpísali zmluvy s VŠZP

na čo bol dobrý ten stres pre nás pacientov, čaká ma tam náročná operácia chrbtice....na čo to bolo dobré....

faustine
26. júl 2023

Na to sa opýtaj v tej svojej poisťovni, nie tu. Ona robila problém. Kto je ešte vo VŠZP? Treba si vedieť vybrať.

autor
26. júl 2023

@faustine pisala som do vszp aj na vsetky mozne emaily ktore som nasla v suvislosti s ludmi co tam posobia-vymenili sme si vela emailov, ostrych...mam ich ulozene.
Pisala som politkom, pisala som lekarom do pacientskych organizaci...neboj nie som typicky slovak co len frfle na MK 🙂 Hodnota mojej operacie je nejakych 12000 nemohla som si dovolit o nu prist. Ostatne poistovne nie su o nic lepsie, staci pokecat s poistencami danych poistovni.

simca06022011
26. júl 2023

mas vela volneho casu, chrbtice sa operuju bezne aj inde ako na Boroch... aby som kvoli tomu vypisovala kade tade :D Ale ok, predpokladam, ze mas tam vyhliadnuteho nejakeho spickoveho lekara, tak beriem. Ale aj tak... nerozumiem tomuto povzdychu :D Podla mna problem je VSZP, nova spickova nemocnica (vraj, moze byt, neviem, spickova je aj roosveltka vraj a povedala sm ze tam ma po tom co tam stvaraju dostanu uz len ked budem umierat) a poistovna ju NECHCE zazmluvnit. mala by byt rada, ze sa jej to podari, je to proste aj jej plus, lepsie PR ako vsetky reklamy...

autor
26. júl 2023

@simca06022011 ano nerozumies...pri tom mozme ostat 🙂 uniklo ti toho velmi vela, z tvojo prispevku to az tak krici

simca06022011
26. júl 2023

priam vrieska :DD

sissy27
26. júl 2023

Mna by zaujimalo, co by si robila, keby bory neexistovali… ci cakala si xy rokov, kym ta zoperuju prave tam?

autor
26. júl 2023

@sissy27 ano 12!!!!

simca06022011
26. júl 2023

@sissy27 🙂

sissy27
26. júl 2023

Tak bud tvoj problem nie je taky vazny ked si mala dost casu cakat na postavenie novej nemocnice, alebo ti uslo, ze tych lekarov nevytvorili teraz v pivnici pre tuto nemocnicu, ale normalne doteraz operovali v inych nemocniciach a uz si to mohla mat za sebou…

zuzanka.zuzu
26. júl 2023

@faustine kto je ešte vo VšZP? no napríklad pacienti s chorobami ktorej sa dôvere nechoplati preplácať a radšej by nás nechala skapat... z dôvery mi prišiel list že ich situácia mrzí kkti zlodejski 😡 po 20 rokoch som od nich odišla. nič lepšie som urobiť nemohla. zrazu sa viem dostať na všetky vyšetrenia v nemocnici. a že nemám nejaké bonusy? nech si ich strčia. ja potrebujem lekárov, nie kuponik na zľavu do dr.max 🙈 ale na to že to nie je poisťovňa pre dôchodcov som prišla až keď som ochorela (aká som bola hlúpa)

simca06022011
26. júl 2023

@zuzanka.zuzu ale inak aj vszp ma dost bonusov... ;) kuponik na zalvu do dr max dostanes lepsiu aj cez rozne portaly :D mne teraz vyvolavaju z dovery s "takymito " ponukami.. trapky :D som ich zrusila nech nie su smiesne

autor
26. júl 2023

wow👏