icon

Nenačítava mi záujemcov

falbala132
2. okt 2015

dobry den,
uz dlhodobo mam problem s nacitavanim zoznamu zaujemcov, krutia sa mi tam 2 kruzky, ze nacitava stranku, no takmer nikdy sa to nenatiahne.
tato nova verzia, cele zle... :( takisto takmer ziadne nanvhy a tipy od nas na zlepsenie tu neboli zapracovane, a najma tie, ktore boli v starej verzii funkcne..

emminka
2. okt 2015

@falbala132 presne tak,je to tu celé na hov...no,,,odkedy je vynovený sa mi nestalo aby som sa prihlásila na prvý krát,stale musim skusat dookola,raz sa hojda zafačovaný kôn,raz nefungujú správy,tento vynovený kôn je na jednu vec a to zrušit naše nervy,,,,na mne si to už aj deti všimli,že eko sa tu rozčulujem nad konom a smejú sa "čo?zase sa hojda"? tak radšej vstanem a idem preč,lebo by si to odniesol počítač,,,rada by som videla toho mantaka čo to takto vynovil,keby toto bol moj výtvor,tak sa hanbou prepadnem a už aj prepínam na starý bazár,,,lebo toto tu nie je normálne ,to už aj Bazoš je na tom lepšie a nemá žiadne obmedzenia,otipovávania,dokonca aj tie pridrbané farby,do ktorých sa nikdy neviem trafit,prtoze je to nemožné,,,ale hlavne že tam sú,je to celé zle a nevedia si to priznat,ja si myslím že je leosie priznat si chybu a snažit sa to napravit aspon tym ze vratim starú verziu a nech si vyberie kto aku chce a stavim sa ze by vacsina naskocila opat na nas starý dobrý modrý konik bez inovácii...LEBO TOTO TU JE PSYCHIATRIA,,,ked mam rolovat dole po celom albume a hladat zaujemcu,kedze otvorit mi to neide...

lalinko2010
2. okt 2015

@falbala132
@emminka máte pravdu a ak sa ozvete tak vám napíšu že váš počítač má zastaralý program treba si aktivovať.
celý bazár je na houby, preto nič nekupujem, predtým to bolo lepšie ale teraz?
na dve veci všetko..... 😠

emminka
2. okt 2015

@lalinko2010 to isté napísali aj mne,,,hovno zastaralý program,,,modrý kon je po novom akosi zastaralý,program som aktivovala tuším 4x ,na ich popud,ale náprava žiadna a mám tu aj kolegu čo sa do počítačov rozumie a jednoznačne nemám zastaralý program,,,Tí hore v Modrom Koníku sú akosi zastaralý,lebo bazarik vratili o 100 rokov dozadu,nenapreduje,ale sa prepadáva,,,,

lalinko2010
2. okt 2015

@emminka presne si to vystihla....

matisek_pb
2. okt 2015

@falbala132 Mne tiež nenačítava a mám z toho nervy, lebo sa nemôžem dosťa k objednávkam ani k adresám. Musím preklikávať 15 stránok, aby som zistila, kto čo chce ☹
Robí mi to od včera ☹

lalinko2010
2. okt 2015

@matisek_pb mne to robilo dva dni, ale na inom pc mi všetko fungovalo tak neviem čo bolo vo vzduchu ale teraz opäť funguje všetko, len dokedy.

matisek_pb
2. okt 2015

@lalinko2010 Všetko mi funguje, fórum, pridávanie inzerátov, len záujemcov nie ☹

emminka
2. okt 2015

@matisek_pb presne toto aj mne od rána blbne a teraz musím rolovat cez 17 strán až sa dostanem k záujemcom,,,na nervy,to čo tam robí ta vrchnost,,,?spí

matisek_pb
2. okt 2015

@emminka Skúsila som to na PC, aj na ntb a ani na mobile to nejde, takže porucha bude u nich, som im písala aj do správy, tak som zvedavá.
Balím balíky a ide na vystrieť, lebo musím chodiť cez stránky a najhoršie, keď si jedna objedná viacej vecí, už mám v tom chaos ☹ ale trochu vzrúša v piatok nezaškodí 😀 to by nám bolo moc dobre, keby sme mali všetko funkčné 😉

stefit
3. okt 2015

aj mne to iste..☹ tusim 2,5 dna..

matisek_pb
3. okt 2015

Tak mne to už ide 🙂 treba im asi napísať 😉

inguska3
3. okt 2015

ja som tu po dlhsom case... nejde mi tu vela veciiii....vrrrr...

stefit
21. okt 2015

Uz je tk poriadne otravne..Som.sama ,co mi to stale nejde? Ved nic nemozem robit...