icon

Neodbytné ponuky na služby s oknami

13. jún 2025

Čo si myslíte o tých ľuďoch čo chodia ponúkať služby, že pozri okná a podobne? Nám stále vyzvanaju a ja nemám o to záujem. Strašne bolí neodbytní a dala som im číslo teraz im stále skladám telefon a blokujem. Máte skúsenosť ? Podľa mňa sú to podvodníci a strašne peniaze za to pýtajú

chrobak7
13. jún 2025

Sú to podomoví predajcovia, akí tu sú už desaťročia, ak nie stáročia. Predtým to boli turbovysávače proti roztočom, súpravy hrncov, biolampy, magnetické vankúše a periny, potom avon, poistenia, a stále niečo iné.

Jasné, že je to predražené - za málo roboty sa inkasuje veľa peňazí. Keď máš okná v poriadku, tak ich jednoducho odmietni.

cacianka
13. jún 2025

agentov s teplou vodou posielam preč, ak treba aj do riti

maranco
13. jún 2025

Nastav si https://nevyziadanevolania.sk/ aby ti nevolali predajcovia s ponukami.

autor
13. jún 2025

Oni mi zvonili pri dverách bytu

daeen
13. jún 2025

Nám jeden taký šiel vykradnúť pivnicu a veľmi sa chvíľu predtým zaujímal o staršieho osamelo žijúceho suseda. Určite treba dať pozor...povedia kadečo. Keď som na neho upozornila susedu, či o niečom nevie -utiekol.

refly
13. jún 2025

Veď im zavriem pred nosom. Ak poviem nie a je neodbytný, tak to beriem ako drzosť. Ak je drzý on, budem aj ja. Tresknem dverami a vybavené.

ika02
13. jún 2025

Ahoj, ja vždy poviem, že mám nové, dvojročné okná, tak žiadnu kontrolu ani servis mi netreba. Okná sú oveľa staršie, ale nemám chuť s nimi vôbec komunikovať. Takto mi hneď dajú pokoj.