Neotvorenie schránky Z boxu
Ahojte, dnes som si šla vyzdvihnúť zo Z boxu zasielku. A neotvorilo mi schranku. ..Už minulý týždeň muž nahlasoval poruchu, pretože sa mu stalo to isté. Neotvorilo mu schránku..a dnes sa to stalo opäť mne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ zajtra rano tam chcem volať. Aká je šanca, ze sa balik dostane ku mne ? Pretoze mužovi obtreli med okolo úst, ze mu do 2 týždňov príde zasielka, čomu neverím...nakoľko som tu už čítala kadečo.
To je paketa? Ci to je iné? Lebo v pakete bez šance debili 😁 preto si to dávam do odberneho miesta takého kde je obchod a normálne to vyzdvihnem. Na tie schránky uz nemám nervy
@ariannazara ach jaj :( presne som si aj myslela ..no zajtra rano tam hneď volám a budem sa dožadovať čísla na technika
@ariannazara ach jaj :( presne som si aj myslela ..no zajtra rano tam hneď volám a budem sa dožadovať čísla na technika
@soulmate9 toto sa stalo jednej babe od nas. Neotvorili jej box a keď som išla ja pre svoju zásielku,tak mi otvorilo 2naraz čiže aj môj aj jej . Balík som vzala a kontaktovala ju na fb
To je paketa? Ci to je iné? Lebo v pakete bez šance debili 😁 preto si to dávam do odberneho miesta takého kde je obchod a normálne to vyzdvihnem. Na tie schránky uz nemám nervy
@ariannazara a aj sa vám podarilo to nejak vyriešiť?
no u nás sa to našťastie ešte nestalo.Teda tam,kde si chodím pre balíčky ja.No lenže zároveň ako dali tento nový box čo otvoríš aj na kód priamo na mieste bez aplikácie v mobile tak zrušili odberné miesto v obchode čo bolo prakticky hneď vedla.Mňa zas naštvalo to.Prečo to spravili nechápem.Lebo tá pani to tam mala vždy plné aj keď tam ten box stál
@ariannazara a aj sa vám podarilo to nejak vyriešiť?
@soulmate9 nijak volala som tam XY krát vkuse výhovorky pošleme technika do 10 dní a nič, zas som volala ze sa ma stazovat ten co to poslal pritom on to mal dávno jak doručené aj peniaze. Potom to som vzdala banda debilov aj na tých infolinkach
Balíky si dávam posielať cez Packetu na odberné miesto. Blízo do obchodu. Možnosť vyzdvihnutia od rána do 18 hod.
Len raz som mala v boxe. Ďakujem. Neprosím. Je viac vidí na internete, kde hádžu balíky.
Balíky si dávam posielať cez Packetu na odberné miesto. Blízo do obchodu. Možnosť vyzdvihnutia od rána do 18 hod.
Len raz som mala v boxe. Ďakujem. Neprosím. Je viac vidí na internete, kde hádžu balíky.
@isis234 ďakujem ale ja žiaľ mam možnosť len zboxu u nás v dedine. Najbližšie odberne miesto mam 30km
Mne sa stalo s packetou to iste. Hned som im volala, dohodli sme sa ze mi to daju na odberove miesto... cakala som par dni a nič. Tak som volala do obchodu u ktoreho som si to objednavala, povedali mi, ze kontaktovali packetu a vraj sa balik niekde stratil. Nakoniec mi obchod vratil peniazky.
Neodporucam z-boxy, uz sa mi viac krat stalo, ze v boxe, kde mal byt balik pre mna, boli dva baliky. Alebo isla som poslat cez box a otvorila sa mi schranka, kde mal niekto balik.
@soulmate9 A ako presne ju neotvorilo? Ozval sa zvuk, ako ked sa otvara, ale neotvorili sa ziadne dvierka? Mne sa to minule stalo a proste som prechadzala dvierka po dvierkach a jedny z nich isli rukou otvorit a bol tam moj balik.
@soulmate9 A ako presne ju neotvorilo? Ozval sa zvuk, ako ked sa otvara, ale neotvorili sa ziadne dvierka? Mne sa to minule stalo a proste som prechadzala dvierka po dvierkach a jedny z nich isli rukou otvorit a bol tam moj balik.
@marianarem iba cuklo ..skúšala som všetky dvierka nič...mam chuť ich všetky vypáčiť a nájsť so svoj balik ...už mám plné zuby pakety
@marianarem iba cuklo ..skúšala som všetky dvierka nič...mam chuť ich všetky vypáčiť a nájsť so svoj balik ...už mám plné zuby pakety
@soulmate9 Mne sa tiež stalo, že mi Z-box po zadaní kódu neotvoril schránku. Počula som iba nejaké tuknutie, tak som trápne skúšala rukou všetky dvierka, ale žiadne sa neotvorili.
Nevedela som čo mám robiť, tak som sa pokúsila otvoriť schránku nie cez ten číselný kód, ale tou druhou možnosťou.
V aplikácii Packeta, po zapnutí bluetooth, stlačením otvoriť schránku sa mi schránka otvorila.