icon

Nepredajné auto

10. okt 2023

Mama zdedila po svojej sestre polku rodičovského domu a auto, 20 ročnú Fábiu. Na prvý pohľad pekné, garážované málo nabehaných km. Zimné, letné pneumatiky. Bez škrabancov, s platnou STK, jedinou majiteľkou bola ona. Mama chcela auto pre môjho syna a hneď po dedičskom prepísali auto. Neviem čo ma štve viac, že to spravili za mojím chrbtom alebo skutočný stav auta.
Celé ukrutne páchne po mačkách. Teta ich mama v dome desiatky a zrejme jej liezli aj do auta. Chlapec sa narobil ako kôň, pri tepovaní, následne minul ušporené peniaze na priemyselné tepovanie a stále auto smrdí. Dospeli sme k tomu, že už ani syn to smradľavé auto nechce , len nevie ako sa tej tarchy zbaviť aby babku neurazil.

danieli
10. okt 2023

Skuste pouzit, pozicat si, ozonovy generator, je to zalezitost na hodinu, pouzili sme ho na zbavenie sa zapachu pri dokonale detmi ogrckanom aute a tiez po poziari nam zachranil steny

nikpa
10. okt 2023

Čo tak jej povedať pravdu?!

autor
10. okt 2023

@nikpa mama nemá riadny čuch po kovide, inak by to v tom aute tiež nebola vydržala. Nechce si to priznať.

ketrint
10. okt 2023

Nedá sa už vyhovoriť, že neprešlo STK? 🙈

autor
10. okt 2023

@ketrint nie stk padne na rok presne v deň jej narodenín, ona sami mi to hovorila, ale aj keby problém to nerieši. Syn by bol najradšej predal ale nikto nechce ani za babku

nikpa
10. okt 2023

Tak dovod ste jej povedali, zrejme viacerí, minimálne ty a syn. A to, že ona nemá v poriadku čuch, kvôli tomu by som nevražala peniaze do nepoužiteľného auta len aby sa ona necítila dotknutá. Ak chce pochopí, ak nie tak sa urazí, veď ju to raz prejde. Dajte ho do AAA auto, tam kúpia všetko.

roja01
10. okt 2023

Co tak vymenit sedacky. Zapachat moze iba calunenie. Myslim, ze by sa dali na miestach kde likviduju stare auta za male peniaze zohnat. Vela ludi tak zhana nahradne diely.

hefo
10. okt 2023

@roja01 Presne, na jedničkovú Fabiu bude na vrakoviskách toho kopec za pár šupov. Pred nejakými rokmi som podobne na vrakovisku zohnal celý interiér do Felicie a dali mi to za nejakú stovku alebo 150, už si nepamätám, akurát som si to musel celé sám vymontovať. Takže o peniazoch by to nebolo, len o robote...

mk1111111111
11. okt 2023

Ved ho dajte zosrotovat a odpisat z evidencie, ked ho nechcete. Alebo ho vratte, tomu, kto mu ho daroval, nech si ho vezme, ze ho nepotrebujete a nemate zbytocne peniaze na zakonne poistenie a isto buduci rok neprejde cez.stk a nebudete mat na opravy.

kornelies
11. okt 2023

K "priemyselnemu"tepovaniu sa nebudem vyjadrovat. Uz som videla ako par ludi , klame..Auto povysavaju, zlahka prebehme spinave casti a vykasle sa na zvysok.
Skor si myslim, ze ho syn nechce. Hlavne nech tu pritomne damy neodsudzuju 20 rocne Fabie. Vela suciastok je ovela kvalitnejsich ako v sucasnych autach, pokial bolo garazovane a pani jazdila na nom prilezitostne a starala sa o neho, je na urovni 10 rocneho.

jaond19
11. okt 2023

21 rocnu fabiu sme zavesili na bazos za 200€ a do polhodiny bola predaná. To bolo asi 6 telefonatov od spoluobcanov (oni vyhladavaju taketo šroty), nasa bola navyse otrasna,uz hrdzavejuca, 200tis km, ale funkcna....

dancula2
11. okt 2023

Napíšte mi prosím IP odkiaľ ste.

autor
11. okt 2023

Syn si vec doriešil po svojom