icon

Nepremokavé nohavice Lupilu z Lidl pre deti

brita7777
16. máj 2020

Ahojte, mate niekto skusenost, su v pohode a naozaj nepremokave ?

Nepremokavé nohavice Lupilu z Lidl pre deti
najjulinka
16. máj 2020

Ano. Gumene gate nepremoknu.

brita7777
autor
16. máj 2020

@najjulinka ale ta znacka lupilu je z lidlu, len ci je to predsalen trochu kvalitne..

deedol
16. máj 2020

@brita7777 hej nepremoknu, ale su uplne nepriedusne, lebo su gumene. takze je v nich dost teplo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sense
16. máj 2020

Nehavice nepremoknu ale su nepriedusne... nasa ked v nich behala.bola spotena

brita7777
autor
16. máj 2020

@sense a zvnutornej strany maju co ?

viera77
16. máj 2020

paci sa, jesenny typ je podsity tenkou vrstvou flísu, jarny typ je bez...toto su "požičane" fotky bazara

sense
16. máj 2020

@brita7777 ak mas hrubsie tak flus ak tenke tak nic

heidy222
16. máj 2020

Ja osobne som celkovo velmi spokojna s vecami z lidlu, mali sme aj zimne oteplovaky, taky isty Overal ako tie gumene gate a nosila ich dcera 2 sezony, Bolo to skvele, hrala sa v Bahne a potom stacilo Len oplachnut, po 2 sezonach som ho este darovala. Aj bavlnene tielka mam z lupilu a su lepsie ako drahe.

najjulinka
16. máj 2020

tenke su nepodšite a hrube su zhora po kolena flisom podšite a nižšie maju podšivkuzo šmyklavej látky, aby sa dobre obliekalo 😉 Moje decka maju podšite aj nepodšite... mama aj starší druh nepodšitých bund, tie su ešte tnešie , ale stale nepremoknú 😀 (pred rokom v máji som podšite kupovala v LIDLi vo výpredaji po 2,99€ kus - nohavce, či bunda 😉 )

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
najjulinka
16. máj 2020

@v3rca11 my mame trojročne a oblieka 86/92 tie na traky,a le su len tak tak a bez trakov má 98/104.. ročne mame a obleka 74/80, ale tiež su len tak tak...

hdpe
16. máj 2020

Ja som ich teraz kupovala a sú fajné do dažďa, nepremokne vôbec, ale keď beha tak sa dosť v nich spotí. Z vnútra majú takú podšivku tenučkú- nie je to rovno guma ako u niektorých iných výrobcov.

nikasaj
17. aug 2020

@brita7777 my máme tiež také ale tmavo modré super ze nepremoknu, no neviem co robiť keď sa spoti úplne v tom ci je to dobre 🙄bojím sa aby nebol z toho potom chorý keď ho vyzlečiem
@brita7777