Nepremokavé nohavice Lupilu z Lidl pre deti
@najjulinka ale ta znacka lupilu je z lidlu, len ci je to predsalen trochu kvalitne..
Nehavice nepremoknu ale su nepriedusne... nasa ked v nich behala.bola spotena
Ja osobne som celkovo velmi spokojna s vecami z lidlu, mali sme aj zimne oteplovaky, taky isty Overal ako tie gumene gate a nosila ich dcera 2 sezony, Bolo to skvele, hrala sa v Bahne a potom stacilo Len oplachnut, po 2 sezonach som ho este darovala. Aj bavlnene tielka mam z lupilu a su lepsie ako drahe.
tenke su nepodšite a hrube su zhora po kolena flisom podšite a nižšie maju podšivkuzo šmyklavej látky, aby sa dobre obliekalo 😉 Moje decka maju podšite aj nepodšite... mama aj starší druh nepodšitých bund, tie su ešte tnešie , ale stale nepremoknú 😀 (pred rokom v máji som podšite kupovala v LIDLi vo výpredaji po 2,99€ kus - nohavce, či bunda 😉 )
@v3rca11 my mame trojročne a oblieka 86/92 tie na traky,a le su len tak tak a bez trakov má 98/104.. ročne mame a obleka 74/80, ale tiež su len tak tak...
Ja som ich teraz kupovala a sú fajné do dažďa, nepremokne vôbec, ale keď beha tak sa dosť v nich spotí. Z vnútra majú takú podšivku tenučkú- nie je to rovno guma ako u niektorých iných výrobcov.

Ano. Gumene gate nepremoknu.