icon

Neprišli mi peniaze - reklamácia

noami12
24. nov 2022

Dotyčná osoba mi mala poslať 800e na účet, vraj ich odosielala v piatok z unicredit na moj ucet na slsp, ale platba sa zrealizovala až v pondelok, takže som ich očakávala v utorok, neprišli očakávala som ich teda ešte v stredu aj tak nič, dnes išla dotyčná do banky vraj podať reklamáciu ( doklad mi neposlala vraj až zajtra lebo ho ma v práci)
Mam pocit že dotyčná nič neodoslala a ťahá ma len za nos, ale predsa len sa chcem opýtať či náhodou niekdo nemá skúsenosť že očakávaná platba naozaj neprisla ani po toľkých dňoch.
Ďakujem

veronikaszabova
24. nov 2022

@noami12 uz by si ich davno mala na ucte. Nech ti posle doklad o poslani

noami12
autor
24. nov 2022

@veronikaszabova no však ten doklad som si vypýtala , ale že až zajtra mi ho pošle- vraj ho ma v práci 😀 ale chcela som vedieť že či naozaj sa môže niečo takéto stať podotýkam že druhá strana nemá exekúciu, že by mala zablokovaný účet alebo podobne.

asocial
24. nov 2022

@noami12 odzubala ta. Nic neposlala. Kto dnes chilodi do banky a posiela peniaze? Internet banking nic? Ak by poslala, poslala by ti printscreen.

noami12
autor
24. nov 2022

@asocial no však cez IB to posielala vraj, dnes išla do banky koli reklamácii.
Pýtala som si screen z IB ale prístup ma iba v práci k IB ( pre objasnenie, nemohla to posielať zo svojho účtu ale od zamestnávateľa čo majú taký "súkromný" účet- tak za to tie výhovorky že to môže až zajtra z prace poslať.

tykat
24. nov 2022

@noami12 a zajtra jej pes rozkuse kabel pocitacu s IB, a opravar pride az v pondelok a v utorok ju odvezu do nemocnice a upadne do komy ....taha ta za nos

noami12
autor
24. nov 2022

@tykat 🤣🤣🤣🤣 aj také niečo čakám, ale už mi to bude jedno lebo ak mi ráno nepošle peniaze idem už policajtom ( tie peniaze ma vrátiť za trestný čin )

aurorastone2
24. nov 2022

@noami12 niektoré apky nepovoluju screen, ja si ani blbú dm kartu nemôžem odfotiť 😅, každopádne ma milión iných spôsobov ako ti to dokázať ze to poslala, ale verím tomu ze odrbava ako mraky 🤦‍♀️ a bude sa ďalej vyhovarat

dilino
24. nov 2022

@noami12 máš nejaký papier že si jej 800 eur požičala. Bez papiera to asi ani nebudú riešiť slovo proti slovu.

noami12
autor
24. nov 2022

@dilino ja som jej peniaze neposlala, ona spáchala trestný čin ktorý sa rieši aj cez Tip**ort nakoľko tie peniaze boli firemné, mne spoločnosť sama odporucila dat trestné oznámenie lebo je to ako keby to zobrala z bankomatu. Všetky dokáže mam 🙂

karolinakr
24. nov 2022

@noami12 napiš, že ideš ku Dvom levom.Peniaze možno nabehnu expres

dilino
24. nov 2022

@noami12 aha tak. Ja som si myslela že si jej požičala a nechce vrátiť.

noami12
autor
24. nov 2022

@dilino nie nie to keď nevráti bude mať dosť zle keď to nahlásim, lebo už ma naťahuje 2 mesiace ale verila som že to pošle lebo stále slubovala ale už mi došla trpezlivosť 🙂

dilino
24. nov 2022

@noami12 jaj tak jasne ved to je veľa penazi.