Nevhodné poznámky na adresu žien istého pána na TikTok
Sledujem jedného pánka na Tiktoku kde dáva teraz kazdy deň stream. Normálne ma to vytáča 😀 Ma 39 rokov. A hľadá si tam babu vo veku do 26r. 🤦♀️
30 ročnej povie, že je stará, 52 kilovej že je rozkysnuta. Hodnotí fotky na instagrame a každá skoro je fuuuj akú má rit. Ďalšej povie že je narušená lebo nemala oboch rodičov. 🤦♀️ Sorry len taký výlev.
@h2 pozeram ze aký blbec 😂
no ja nechápem teba ako môžeš sledovať takého kreténa....
Načo ho sleduješ? Veď tým len dostáva ten trtko to čo potrebuje - pozornosť
A chápeš, že tým, že ho sleduješ, ho v tom podporuješ.
Ja teraz rozmýšľam kde je problém?
Sleduješ niečo, čo ťa rozčuľuje, a potom o takej blbosti založíš diskusiu... To je život 🤦
Podľa mňa on len provokuje ľudí a tým získava pozornosť, čo je jeho zámer.
@7miriam77 myslím že to myslí vážne lebo podobného mám v práci
A to ti nestačí pako v práci? Potrebuješ ďalšieho sledovať aj vo voľnom čase?
@h2 ja s nim netravim čas v práci je vo svojom kancli 😀
V Tom prípade by som ho považovala za psychicky nešťastného človeka,ktorý si svoje nedostatky a komplexy ventiluje na iných ľuďoch. Sama vieš, že toto nie je normálne správanie zdraveho človeka. A teda sledovať dakeho blázna by sa mi isto nechcelo....svoj čas využívam inak
Ahá, takže tým z Tiktoku si to kompenzuješ?
@autorka A on na tebe pekne zarába. Ako sa hovorí aj zlá reklama je reklama. Keď denne "pozerá aký je blbec" hoci len 1000 ľudí, už krásne zarobí
Možno schválne trollí aby sa nad ním rozčuľovalo čo najviac žien a on mal z toho pozornosť a peniaze😉
Podla mna je naruseny ten, kto takychto ludi sleduje a tym ich podporuje aj ked akoze s obsahom nesuhlasi.
Presne pre tých čo sledujú takýchto no ako to slušne povedať blbcov on točí videá, tým, že ho sleduješ to hovorí o tebe a jemnom narušeni a on na tom zaraba
Kto to je nech sa pozriem či stojí za to🤣
Neznášam také satirické poznámky na adresu žien väčšinou to robia úbožiaci čo si neveria len chcú byť" nad vecou"
Čím väčšia kontroverzia/bizár, tým viac ľudí to pritiahne. Tak len mu pekne zarábajte aj ďalej.
Napis mi jeho meno ake ma tam, nech sa zabavim.
Hned mu nieco fajne napisem ja
@ivik4 Martin z Marsu
Som zvedavá ako sa mu dnes zdvihnu čísla 😀
Pre boha to hentaky curacik vyplznuty ma velke ego a ide zeny zhadzovat ? 🤣
@ivik4 strašne vysoké ego má 😂 ved aj dnes má storku ze je najlepší 😀
Tušila som, že tu padne jeho meno. Trápne, takto si tu robiť reklamu!
Inak môj kolega je presne identický nemu. 39 r ešte aj vek sedí, najlepší vo všetkom, mladé baby naháňa. Starne len on, objekty jeho záujmu majú stále rovnaký vek do 25. 😀
Dala by som mu o 10 rokov viac
@maca1984 zarába ked dáš subscribe. Z toho má 2,9e mesačne, aj to tam prepočítava 😅
@ivik4 ale to zas nie. Ale zase pravda je, že môže zaujať len mladú sprostú. 30 ročnú už ťažko.
Keby nemal sledovatelov ako si ty, už dávno by skoncil s postovanim somarin. Podľa tvojho opisu by som tohto chlapa prirovnala k hnisavej výrazke🙈

A načo ho sleduješ?