Neviem vypnúť myšlienky
Ahojte. Snažíme sa o bábätko prvý mesiac a veľmi ma to psychicky zaťažuje. Od vtedy ako sme sa rozhodli, že sa pokúsime o druhé dieťa, každú voľnú chvíľku mi myšlienky unikajú k sledovaniu cyklu, počítaniu v kalendári, čítaniu článkov, neviem sa dočkať MS a stále sledujem koľko ešte dní 😪 nikdy som si nemyslela, že by som mohla byť takto fixovaná na snahu u bábätko. Skôr mi prišlo vtipné ako sa mnohé ženy sledujú a cieľavedome sa venujú snaženiu a hovorila som si že sa tomu nildy nebudem tak prehnane venovať… a už to tu mám aj ja 😑 prejde ma to ???
Prvé dieťatko sme neplánovali, rozhodli sme sa iba že chceme ale máme ešte čas, prestali sme sa chrániť a bez akéhokoľvek sledovania sa som bola o 9 mesiacov tehotná a bolo to super. Nechápem prečo mi to teraz spôsobuje taký “stres” 😑 neviem vypnúť myšlienky. Cez deň je to ok, som zamestnaná inými činnosťami. Ale večer v posteli alebo ráno kým ostatní spia je to prvá myšlienka ktorá mi príde na um.
Trochu mi pomohlo, aj napísanie tohto príspevku. Na dnešné ráno bolo dosť myšlienok… len väčšinou sa nemám s kým podeliť o moje starosti a vlečie sa to so mnou každú voľnú chvíľu.
Myslíte, že sa to “vypne” s prvými neúspechmi?
@heidy222 s jogou som začala minulú sobotu 😊 už som ju niekedy cvičila a teraz sa k tomu vraciam. Najhoršie sú večery v posteli, keby idem večer cvičiť jógu, budem hore tým štýlom celú noc 🙈

Keď prídu tie myšlienky môžeš skúsiť relaxačné cvičenia napr 5-4-3-2-1 alebo dychové cvičenia, prípadne jógu