Neviete, kto mi volal? Zistite viac o neznámom čísle
Neviete, kto mi volal? Nemoze to byt socialka? Som doma na PN, ale nestihla som zdvihnut.

Prečo by sociálka telefonovala? Ak by chceli, zazvonia pri dverách a skontrolujú dodržiavanie liečebného režimu.
Prosim ta a asi tak by niekto mohol vediet, kto ti volal 🤷♀️
Anonymovi moze volat len anonym.😎
@niekto2hy tak to nie je vôbec pravda. Polícia aj št. správa má reálne tlf. čísla🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ale každý rozumný človek vie vyhodnotiť volajúceho a reagovať rozumne. No kto má problémy so zákonom, môže byť pekne v strese…
@sulavikova Tak reagoval som na anonymnu otazku s obrazkom ,,neidetifikovatelnym cislom".
@niekto2hy prepáčte, mne sem tam zavolá akože anonym a viem, že je to kravina.
@sulavikova Nic sa nestalo.
to je rovnaká otázka,ako keby sa niekto v tejto diskusii opýtal,že kto je autor tejto otázky.Boha jeho,ako my máme vedieť,kto ti volal,keď ty to nevieš,lebo to je utajené číslo?
Sorry,že som sa opustila,ale normálne sa na toto nedá odpovedať....
Polícia aj št. správa má reálne tlf. čísla🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ale každý rozumný človek vie vyhodnotiť volajúceho a reagovať rozumne. No kto má problémy so zákonom, môže byť pekne v strese…
Zeby expres? 😁 😁 😁 😁 😁
Nastav si blokovanie utajených čísel, ak volajúci nechce ukázať číslo, tak nie je dôvod s ním strácať čas.
@maranco ako sa dá nastaviť blokovanie utajených čísel? Ďakujem za odpoveď. Kľudne aj do súkr. správy.
Na Androide je to ikonka telefón - vpravo hore 3 bodky - Nastavenia - Blokované čísla - Nerozpoznané číslo
Blokovať hovory od nerozpoznaných volajúcich,
Pre Iphone možno toto https://www.letemsvetemapplem.eu/sk/2022/09/12/...
@maranco ďakujem
14:59...keby bol pracovný deň, tak možno z rádia Expres 🤔
@matrioshka333 hádam nevolajú pod utajeným číslom🙄
@rozculena to by sa potom to číslo zdieľalo na nete... či? Priznám sa, neviem vôbec. A asi mi je to aj jedno popravde.

@autorka pokial to bola socialka, tak v schránke budeš mat lístok.