icon

Neviete, kto mi volal? Zistite viac o neznámom čísle

29. dec 2024

Neviete, kto mi volal? Nemoze to byt socialka? Som doma na PN, ale nestihla som zdvihnut.

Neviete, kto mi volal? Zistite viac o neznámom čísle
lienka.7
29. dec 2024

@autorka pokial to bola socialka, tak v schránke budeš mat lístok.

sulavikova
29. dec 2024

Včera volalo nudiace sa decko z neznámeho čísla s meničom hlasov. Vraj zneužili moje údaje ku platobnej karte. Kartu 5 rokov nepoužívam a podľa slovnej zásoby to bol len chlapec na prázdninách.

lusa18
29. dec 2024

@autorka asi by nevolali z utajeného čísla, sestre keď volali normálne bolo vidno číslo.

lilinka76
29. dec 2024

Prečo by sociálka telefonovala? Ak by chceli, zazvonia pri dverách a skontrolujú dodržiavanie liečebného režimu.

petamich
29. dec 2024

Prosim ta a asi tak by niekto mohol vediet, kto ti volal 🤷‍♀️

niekto2hy
29. dec 2024

Anonymovi moze volat len anonym.😎

sulavikova
29. dec 2024

@niekto2hy tak to nie je vôbec pravda. Polícia aj št. správa má reálne tlf. čísla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ale každý rozumný človek vie vyhodnotiť volajúceho a reagovať rozumne. No kto má problémy so zákonom, môže byť pekne v strese…

niekto2hy
29. dec 2024

@sulavikova Tak reagoval som na anonymnu otazku s obrazkom ,,neidetifikovatelnym cislom".

sulavikova
29. dec 2024

@niekto2hy prepáčte, mne sem tam zavolá akože anonym a viem, že je to kravina.

niekto2hy
29. dec 2024

@sulavikova Nic sa nestalo.

rozculena
29. dec 2024

to je rovnaká otázka,ako keby sa niekto v tejto diskusii opýtal,že kto je autor tejto otázky.Boha jeho,ako my máme vedieť,kto ti volal,keď ty to nevieš,lebo to je utajené číslo?
Sorry,že som sa opustila,ale normálne sa na toto nedá odpovedať....

sulavikova
29. dec 2024

Polícia aj št. správa má reálne tlf. čísla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ale každý rozumný človek vie vyhodnotiť volajúceho a reagovať rozumne. No kto má problémy so zákonom, môže byť pekne v strese…

derdia
29. dec 2024

Zeby expres? 😁 😁 😁 😁 😁

maranco
29. dec 2024

Nastav si blokovanie utajených čísel, ak volajúci nechce ukázať číslo, tak nie je dôvod s ním strácať čas.

sulavikova
29. dec 2024

@maranco ako sa dá nastaviť blokovanie utajených čísel? Ďakujem za odpoveď. Kľudne aj do súkr. správy.

maranco
29. dec 2024

Na Androide je to ikonka telefón - vpravo hore 3 bodky - Nastavenia - Blokované čísla - Nerozpoznané číslo
Blokovať hovory od nerozpoznaných volajúcich,

Pre Iphone možno toto https://www.letemsvetemapplem.eu/sk/2022/09/12/...

sulavikova
29. dec 2024

@maranco ďakujem

matrioshka333
29. dec 2024

14:59...keby bol pracovný deň, tak možno z rádia Expres 🤔

rozculena
3. jan 2025

@matrioshka333 hádam nevolajú pod utajeným číslom🙄

matrioshka333
3. jan 2025

@rozculena to by sa potom to číslo zdieľalo na nete... či? Priznám sa, neviem vôbec. A asi mi je to aj jedno popravde.