icon

Nevysvetliteľný smrad v aute

3. máj 2023

Baby stretli ste sa s tym niektora? Od soboty nam smrdi v aute ako keby krv.Rohotky sedadla nesmrdia pred tyzdnom ich muz cistil. Nikde sme nic nenasli aj vetrame a nic. V kufri mame len deku a dazdnik a ta nesmrdi. Nechapeme tomu mam pocit, ze je to nieco nadprirodzene 🤦‍♀️😒

Strana
z2
gejb
3. máj 2023

Nám takto nevysvetliteľné smrdelo až kým sme neprekutrali celé auto a nenašli tyzden stratené jahody 😁 ...kľudne ste mohli niečo zraziť, niečo vám vliezlo pod kapotu, zo spodu, kamkoľvek...

domiklik
3. máj 2023

Otvor kapotu... Ja som si tam už 2 krát nasla mŕtveho vtáka v rozklade a 1 krajec chleba 🙂

simonah73
3. máj 2023

aj mne zacinalo auto smrdiet a za zadnymi sedadlami som objavila dietnu salamu vo vakuovom baleni tesne pred vybuchnutim 😀 zapadla tam z nejakeho nakupu a kedze som kupovala viac baleni tak mi nechybala.

svokrinjazykmonika
3. máj 2023

Nadprirodzené 😂 nie nie, len hľadajte...

bluka2
3. máj 2023

Ja som raz mala potkana pod kapotou

autor
3. máj 2023

@domiklik vazne? Tomi nenapadlo

mk22
3. máj 2023

Servis peľového filtra treba urobiť..a servis klimatizácie..

4stanka4
3. máj 2023

môj oco mali vo firemnom aute skapatu kunu....si predstav ten smrad keď zapli kurenie....keďže o nej nevedeli už bola v značnom rozklade

autor
3. máj 2023

@4stanka4 bleenno a my bez kurenia citime zajtra rano tam nabehneme a pozrieme teraz je uz tma sme v pyzame a nemam chut uz vidiet mrtveho tvora🤦‍♀️😂

nika23t
3. máj 2023

Kolega tak našiel pod kapotou mŕtveho potkana.

kinats
3. máj 2023

mala macka mi zdochla v motore, nieco strasne, kym som ju tam v motore nasiel bola v smradlavom polorozklade.

vmiri
3. máj 2023

My sme mali takýto nadprirodzený párik mŕtvych potkanov pod kapotou na motore

autor
3. máj 2023

@nika23t fuj no mam sa na co tesit😬

mircalla
3. máj 2023

Jop tiez skusenost s potkanom

autor
3. máj 2023

@mircalla zeny uzobronila som muza isli sme reda kapotu otvorit a nenasli sme nic

nika23t
3. máj 2023

Tak vieš, toto neovplyvnís 😊 Stat sa môže každému, len nech prídete na príčinu a nech to v aute opäť vonia 😉 Toto je ten lepší prípad, horšie, keď tie hlodavce aj niečo prehryznu...

panelacikova
3. máj 2023

mne v aute smrdelo akoby spálené mäso. pozrela som všetko, aj za známym automechanikom som šla, pozrel všade, kde sa mohlo niečo zapotrošiť (zviera), nenašiel nič. ako prišlo, tak odišlo, filtre boli vymenené. dodnes netuším, čo to bolo 😀

autor
3. máj 2023

@panelacikova my budeme asi tiez ten pripad😞

panelacikova
3. máj 2023

nevadí, vyvetrá sa 😀 ono možno tam nejaké zviera aj zakapalo a pripieklo ho (v mojom prípade), a potom nejak akosi vysušené "vypadlo" 😀 neviem. ale v danom čase, keď som to dala pozrieť, tam nebolo nič.

panelacikova
3. máj 2023

možno skúste dať v umyvárke umyť auto aj zvnútra /pod kapotou/, viem, že niektoré umyvárky to robia - samozrejme ručné... možno vám niekde ostala nejaká zaschnutá krv a zviera vypadlo, bohvie...

autor
3. máj 2023

@panelacikova moze byt este zajtra kukneme za bieleho dna lepsie

daniela2202
3. máj 2023

Nebude to dáždnik, ktorý mohol byť mokrý?

autor
3. máj 2023

@daniela2202 nie mame ho tam uz pol roka a nebol pouzity deku sme vobaˇi bola nedavnomprata este citit z nej prasok

lindous
3. máj 2023

Keď píšeš, že ako krv, nie je to skôr kovový zápach, napadá mi hrdza? Aspoň ja som si to skôr takto predstavila, neviem nakoľko je to výrazné... Myslím, že keby to bola zdochlina, ten smrad by si opísala inak... Či je to také?

jamimo
3. máj 2023

@bluka2 niééé, pomóc 😵

simca06022011
3. máj 2023

Skúste to lokalizovať. Ak nič nenájdete pod kapotou, mate čistý peľový filter, nejde to z klimy/ ventilácie... ešte ak sa cistil interiér mozecto byť nejaký cistic, napr na plochy a tak... aj gumy niekedy otras smrdia... budete musieť len s nosom chodiť po jednotlivých častiach:D

kamagma
4. máj 2023

Ja nosim v aute tasky na nakup a raz mi v jednej ostal listok z karfiolu,no to bol smrad po par dnoch🤦‍♀️🤣

autor
4. máj 2023

@lindous nie to je normalne krv ako keby meso

autor
4. máj 2023

@simca06022011
@simca06022011
@simca06022011 Ano musime lebo to uz niejw normalne vzdy sme hadzali rukou nad tym a uz mam toho dost

yukki
4. máj 2023

No daj potom rozuzlenie.. 🦦🦡💩

Strana
z2