Nevysvetliteľný zážitok po úmrtí v rodine
Ahojte, nikdy sa mi nic taketo nestalo, ani na take veci nejako neverim, ale mam teda dnes taky zazitok …. Muzovi zomrela pred tyzdnom babka a boli sme teraz odcestovani …. V noci som sa precitla a chytila som mega strach a paniku, lebo som v tom polospanku videla ako keby sa nam nieco cierne pohybovalo po izbe, potom to zmizlo, rano na to si nas syn rozbil hlavu …. Neviem, co to mohlo byt? Ci nahoda? Ci vas napada nejaka suvislost? Ja mam z toho dost uzkost … ďakujem
Obrat sa znovu k Bohu a modlí sa. Je to len entita, no láska je silnejšia. Strach nabok, to ju posilňuje. Chcelo by to zapracovať dievča.
Akoze.. mne lepilo nedavno dva dni - cez den 😅 davala som malu spat na poobedny spanok a ona sa 2dni po sebe pozerala do stropu, mavala, usmievala sa, nahlas smiala.. no, nebolo mi vsetko jedno 😅😅😅
Určite to má logické vysvetlenie. Existuje spánková paralyza, pri ktorej môžeš vidieť tmavé postavy, ja som ju jedného času, keď som mala zlý spánok mávala celkom často a aj keď som postavu nevidela, cítila som ju na sebe prilepenú na chrbát a teda aj počula, ako sa mi prihovára...znie to strašidelne, ale má to normálne vysvetlenie. A potom som si čítala, že veľa ľudí pri tejto paralýze vidí tmavé postavy v miestnosti. Prečítaj si o tom niečo.
@bubuzu musim si to precitat ….. lebo ja v tom hladam aj nejaku suvislost s tou babkou a tym urazim, ci to nebolo nejke znamenie alebo čo
Obrat sa znovu k Bohu a modlí sa. Je to len entita, no láska je silnejšia. Strach nabok, to ju posilňuje. Chcelo by to zapracovať dievča.
@anonym_4d6538 ano, pomodlim sa urcite, lebo taky stres z toho mam
Babka ak sa s vami aj prišla rozlúčiť tak by určite malému neublížila. Mohla si ju vidieť, mohla vás navštíviť, no rozbitá hlava s tým určite nesúvisí. Ja si pri týchto veciach vždy spomeniem na slová mojej prababky: Duší sa neboj lebo živý človek ti ublíži, nie mŕtvy...
Babka ak sa s vami aj prišla rozlúčiť tak by určite malému neublížila. Mohla si ju vidieť, mohla vás navštíviť, no rozbitá hlava s tým určite nesúvisí. Ja si pri týchto veciach vždy spomeniem na slová mojej prababky: Duší sa neboj lebo živý človek ti ublíži, nie mŕtvy...
@vero2802 nenapadlo ma ze by ublizila skor ci nechcela na to upozornit, ze sa nieco take stane
@anonym_autor Mala si spankovu paralyzu. Ja to tiez obcas mavam predovsetkym v stresovych obdobiach a vtedy vidim v rohu izby velkeho cierneho pavuka 😱
@anonym_autor Mala si spankovu paralyzu. Ja to tiez obcas mavam predovsetkym v stresovych obdobiach a vtedy vidim v rohu izby velkeho cierneho pavuka 😱
@zorienka28 fúha, ja počas paralyzy vidieť pavúka tak aj utekať zrazu začnem 😁
@zorienka28 ale ja som normalne ak zacala kricat a zobudila manzela, nebola som paralyzovana
Akoze.. mne lepilo nedavno dva dni - cez den 😅 davala som malu spat na poobedny spanok a ona sa 2dni po sebe pozerala do stropu, mavala, usmievala sa, nahlas smiala.. no, nebolo mi vsetko jedno 😅😅😅
@evcagabi aj toto ma normálne vysvetlenie, už si nepamätám presne, ale súvisí to so zrakom dieťaťa, učenim sa zaostrovat do diaľky, niečo take
@zorienka28 ale ja som normalne ak zacala kricat a zobudila manzela, nebola som paralyzovana
@anonym_autor z paralyzy sa môžeš zobudiť aj s krikom, má rôzny priebeh a áno, väčšinou ju majú ľudia v čase, keď zažívajú stres a ten im narúša spánok, alebo napríklad ja pri malom synovi, keď som mala rozbité spánky. Niekto sa nemôže pohnúť, kričí, ale nie je ho počuť, vidí postavu ako sa hýbe po miestnosti..a potom sa mu podarí pohnúť naozaj a prebudí sa s krikom. Celé to trvá pár sekúnd. Ja som sa naučila, že sa mám snažiť pohnúť prstami, niečim, sústrediť sa na to a tak sa mi podarilo prebudiť naozaj. Je to veľmi reálne. Ale v skutočnosti je to len niečo vytvorené tvojim mozgom, ktorý sa ocitne niekde medzi spánkom a bdenim zatiaľčo telo spí. Ja som sa časom naučila aj spoznať stav, kedy mi hrozí, že už to ide začat. Väčšinou keď som nakojila syna, nemohla potom dlho zaspať, šla čosi zjesť a cumela do telefónu dlho potom... Mozog nabudený, telo unavené. Potom začal vždy nejaký zvuk, bzučanie, akoby domový zvonček a tak to začínalo .. ale každý to môže mať inak.
@evcagabi aj toto ma normálne vysvetlenie, už si nepamätám presne, ale súvisí to so zrakom dieťaťa, učenim sa zaostrovat do diaľky, niečo take
@bubuzu ja som potom, ako som napisala tento prispevok googlila a veru nasla som tam take vysvetlenie 🙂 ale aj tak je to strasidelne 😅😅 hlavne, ked to robi len v jednej izbe pri ukladani na spinkanie
@bubuzu ja som potom, ako som napisala tento prispevok googlila a veru nasla som tam take vysvetlenie 🙂 ale aj tak je to strasidelne 😅😅 hlavne, ked to robi len v jednej izbe pri ukladani na spinkanie
@evcagabi veľa veci je strašidelných, keď im človek nerozumie. Našťastie dnes už je toľko možností, zistiť si,ako to vlastne je a prečo sa to deje, že už sa nemusíme báť bubákov ako naši predkovia.
@anonym_autor Moj syn v kúpeľni asi tri dni po sebe, keď som ho sprchovala sa pozeral vždy na to isté miesto.Zacal plakať, kričať že sa bojí.A ukazoval prštekom,že aha vidíš?Ale ja som tam nič nevidela.

Určite to má logické vysvetlenie. Existuje spánková paralyza, pri ktorej môžeš vidieť tmavé postavy, ja som ju jedného času, keď som mala zlý spánok mávala celkom často a aj keď som postavu nevidela, cítila som ju na sebe prilepenú na chrbát a teda aj počula, ako sa mi prihovára...znie to strašidelne, ale má to normálne vysvetlenie. A potom som si čítala, že veľa ľudí pri tejto paralýze vidí tmavé postavy v miestnosti. Prečítaj si o tom niečo.