icon

Neznáme volania z Anglicka

6. apr 2025

Stalo sa to už niekomu? Od včera od obeda stale každú cca hodinu- 2… do pol 9 večera potom prestalo… vždy iné číslo… dnes zasa… som zvedava dokedy toto bude… už som stiahla aj appku aby mi blokovalo čísla… tak mi príde do stíšených…

Neznáme volania z Anglicka
lukbe
6. apr 2025

Mne minule volali, síce zo slovenského čísla, ale so zjavným východným prízvukom. Vraj mám niekde na účte peniaze 🙈. Haha😂.

autor
6. apr 2025

@lukbe ale toľko krát? Ja som nezvdihla ani jedno…je to divné…az sa bojim… a keď som dala čísla vyhľadávať tak negatívne recenzie iba že je to nejakyl robocall

lukbe
6. apr 2025

No ja som dvihla, keďže slovenské číslo, ale bolo mi to podozrivé. Vždy som ju zrušila, keď zavolala z iného čísla a potom zablokovala. Asi 4x. Napokon to vzdala.

autor
6. apr 2025

@lukbe už dávala na instagram aj tá Veronika Nízlová Twinska že jej takisto volá jiekto u UK… presne jak mne…snáď to nebude nejaký útok🤣

slavomira236
6. apr 2025

@lukbe tiez mi vola s ukrajinskym prizvukom. Vraj mam niekde peniaze som si nieco zalozila

lukbe
6. apr 2025

@slavomira236 áno, presne to. Je to podvod.

autor
6. apr 2025

@lukbe
@slavomira236 zasa mi volali, to je niečo hrozné ja už neviem ani čo robit…dnes budu asi každú hodinu a pol

lukbe
6. apr 2025

No musíš to blokovať a nevsimat si to.

dra88
6. apr 2025

Mne tiež dnes vyvolávajú, blokujem ....

autor
6. apr 2025

@dra88 známy čo je policajt vravel že mali prípad minuly tyzden jedna pani tak zdvihla a snazili sa od nej zistit prihlasovacie údaje na Georga zo slovenskej sporiteľne… vraj su to slováci ktory prefejkujú čísla a volajú

wilkova
6. apr 2025

Vcera mi vyvolavali cely den, vzdy ine UK cislo, kazdu hodinu. Otravne podvody fakt 😞

autor
7. apr 2025

@wilkova mne dnes zasa včera iba 2x dnes cely večer ešte aj teraz…je to choré

beaa23
9. apr 2025

Mne tiež to iste od včera všetko blokujem, to bude urcite nejaký podvod, o niečom im tým ide! 🤦🏻‍♀️😡

autor
10. apr 2025

@beaa23 mne chvalabohu prestali trvalo to 4 dni…

wendy8989
10. apr 2025

Áno,blokuj,nezdvíhaj a nerieš. 👍😎

cacianka
11. apr 2025

@slavomira236 ostrá píšťalka by ich potešila 😛

cacianka
11. apr 2025

Idem pohľadať píšťalku, niekde je v šuflíku, nech im dám heslo a pin na môj účet v banke 🥳

autor
30. apr 2025
@cacianka

Idem pohľadať píšťalku, niekde je v šuflíku, nech im dám heslo a pin na môj účet v banke 🥳

@cacianka mne zasa začali volať ani nie mesiac bol kľud

bubinkaaa
30. apr 2025

Aj mne volajú.....samozrejme nedviham nikdy,zakaždým zablokujem...je to však veľmi otravné

autor
30. apr 2025
@bubinkaaa

Aj mne volajú.....samozrejme nedviham nikdy,zakaždým zablokujem...je to však veľmi otravné

@bubinkaaa ja nechapem či to akoze mam si zmenit čislo?🤣

bubinkaaa
1. máj 2025

Cca 2tyzd.bol kľud (asi mali dovolenku🤔😂) ,a začalo to opäť 🤨👿

apavlik55
27. máj 2025

Aj môjmu manželovi kazde dve hodiny a rôzne cisla

gretka225
27. máj 2025

Aj mne dnes Spojené kráľovstvo a včera Rumunsko.. je to dost otravné...

bubinkaaa
27. máj 2025

Na moje t.č.uz nevolajú🙏

asdfka
27. máj 2025

Aj ja sa pridavam, dnes 4 nezname cisla.
Odkial maju moje cislo??!!

slavomira236
28. máj 2025

Ne volali pred mesiacom uz nic..plus mi vylovaval nejaky ukrajinec sk cislo podla hlasu bolo pocut ze som si ziadala o pozicku esye ma aj zdrbal ze som ho zrusila