Neznáme volania z Anglicka
Stalo sa to už niekomu? Od včera od obeda stale každú cca hodinu- 2… do pol 9 večera potom prestalo… vždy iné číslo… dnes zasa… som zvedava dokedy toto bude… už som stiahla aj appku aby mi blokovalo čísla… tak mi príde do stíšených…

@lukbe ale toľko krát? Ja som nezvdihla ani jedno…je to divné…az sa bojim… a keď som dala čísla vyhľadávať tak negatívne recenzie iba že je to nejakyl robocall
No ja som dvihla, keďže slovenské číslo, ale bolo mi to podozrivé. Vždy som ju zrušila, keď zavolala z iného čísla a potom zablokovala. Asi 4x. Napokon to vzdala.
@lukbe už dávala na instagram aj tá Veronika Nízlová Twinska že jej takisto volá jiekto u UK… presne jak mne…snáď to nebude nejaký útok🤣
@lukbe tiez mi vola s ukrajinskym prizvukom. Vraj mam niekde peniaze som si nieco zalozila
@slavomira236 áno, presne to. Je to podvod.
@lukbe
@slavomira236 zasa mi volali, to je niečo hrozné ja už neviem ani čo robit…dnes budu asi každú hodinu a pol
No musíš to blokovať a nevsimat si to.
@dra88 známy čo je policajt vravel že mali prípad minuly tyzden jedna pani tak zdvihla a snazili sa od nej zistit prihlasovacie údaje na Georga zo slovenskej sporiteľne… vraj su to slováci ktory prefejkujú čísla a volajú
Vcera mi vyvolavali cely den, vzdy ine UK cislo, kazdu hodinu. Otravne podvody fakt 😞
@wilkova mne dnes zasa včera iba 2x dnes cely večer ešte aj teraz…je to choré
@beaa23 mne chvalabohu prestali trvalo to 4 dni…
Áno,blokuj,nezdvíhaj a nerieš. 👍😎
@slavomira236 ostrá píšťalka by ich potešila 😛
Idem pohľadať píšťalku, niekde je v šuflíku, nech im dám heslo a pin na môj účet v banke 🥳
Idem pohľadať píšťalku, niekde je v šuflíku, nech im dám heslo a pin na môj účet v banke 🥳
@cacianka mne zasa začali volať ani nie mesiac bol kľud
Aj mne volajú.....samozrejme nedviham nikdy,zakaždým zablokujem...je to však veľmi otravné
Aj mne volajú.....samozrejme nedviham nikdy,zakaždým zablokujem...je to však veľmi otravné
@bubinkaaa ja nechapem či to akoze mam si zmenit čislo?🤣
Cca 2tyzd.bol kľud (asi mali dovolenku🤔😂) ,a začalo to opäť 🤨👿
Aj môjmu manželovi kazde dve hodiny a rôzne cisla
Aj mne dnes Spojené kráľovstvo a včera Rumunsko.. je to dost otravné...
Na moje t.č.uz nevolajú🙏
Ne volali pred mesiacom uz nic..plus mi vylovaval nejaky ukrajinec sk cislo podla hlasu bolo pocut ze som si ziadala o pozicku esye ma aj zdrbal ze som ho zrusila

Mne minule volali, síce zo slovenského čísla, ale so zjavným východným prízvukom. Vraj mám niekde na účte peniaze 🙈. Haha😂.