Niektoré mesiace majú 31 dní. Koľko mesiacov má 28 dní?
Niektoré mesiace majú 31 dní,
koľko mesiacov ma 28 dní ?
Ranný kvizik pre malomocnych?
Konstrukcia X ma Y {dni | hodin | sekund | atd} sa univerzalne rozumie v zmysle "ma prave Y" a nie "ma aspon Y". Autorka "hadanky" by o sebe urcite netvrdila, ze ma 5 rokov. (Aj ked, ktovie ...)
@sissy27 preboha, tu nie sme na maturite ani statniciach...trosku sa uvolni
@erikavesela ja som uvoľnená dosť, neboj sa ;) len je to na smiech, keď niekto používa cudzie slová a nevie, čo znamenajú, nič viac a nič menej.
@sissy27 ver tomu, ze snad vsetci vieme, co znamena malomocny...keby som sa mala tu na koni pozastavovat nad pojmami, kt.tu zeny pouzivaju (odhliadnuc od gramatiky a pravopisu) a nevedia, co znamenaju alebo ich pouzivaju uplne nespravne, tak by na prclo
@erikavesela nuz, ocividne nie vsetci vedia, co to znamena. Vies, mna zas udivuje, ako miesto toho, aby si niekto priznal chybu a zobral si poucenie do buducna (a je uplne jedno, ci sa bavime o malomocnych alebo ryflyckach z vysackov), tak este sa vytiahnu argumenty ako “no a co, ved vsetci chapu / su dolezitejsie veci ako gramatika / som dysgrafik / nie som slovak atd ).
A potom tu mame kapitana Danka vo vlade, lebo ved co tam po nejakej gramatike, spravnych nazvoch, slovoslede, skladbe vety 😅
@bajka16 vieš kto je malomocný?
@domak2 😂 veru, niekde počula, tak chcela využiť, kým si to ešte pamätá.
@sissy27 keby len kapitána.
@sissy27 tiež si myslím. Ak to neviem správne použiť, tak to radšej nenapíšem, ako zo seba spraviť blbca a zvaliť to na - veď viete čo som tým chcela povedať.
Oooo ženy, vy sa tu riadne vzrušili z jedného slova. 😆 dúfam, že vaše dušičky si poslúžili a cítite sa lepšie aspoň trošku. Nečakala som že vám rozhodím sandál jedným slovom, naozaj. 🤣🤣 nemajte strach o moje vedomosti, tie sú na mieste. Len mám trochu obavy v akom veľkom strese vy musíte žiť. Veď ste napäté ako struny na harfe 🤣 vás muž sa s vami musí veľmi nudiť. 🫣
Nemusíte všade pchať vedomostí. Trošku sa treba uvoľniť a treba byť aj hlúpa, aj vtipná. Strašne mi lezie na nervy, keď niekto nechápe humor vtip. Ja viem čo znamená malomocny, nikoho som uraziť nechcela, božechráň. Ale toto je zas môj humor. Trepem a smejem sa. To je všetko slniečka moje. Krásny dník. 🫣🤣
@bajka16 ja osobne nežijem v žiadnom strese, aj srandy je so mnou viac než dosť - a bez toho, aby som zo seba robila hlupaňu ;)
Niekedy je fakt lepšie si priznať, že som sa pomýlila, než sa silou-mocou obhajovať a tváriť sa, že to bol vtip a naschvál si to napísala zle. To nie je vtipné, to je len trápne.
Krásny dník aj tebe ❤
Odpoveď je jednoduchá - 28 dní, to je 0.903 31-dňového mesiaca.

Stara hadanka. Vsetky.