icon

Nintendo switch

salome51
14. jún 2023

Ahojte. Tie, ktorých detí majú Nintendo switch, alebo to poznáte. Môj syn veľmi po tejto konzole túži. Je tretiak. Len ja mám obavu či s tým bude vedieť robiť a aj hrať sa na tom. Hrá sa max.tak na mobile občas. A druhá vec,či ho to bude baviť. Ak tam bude mať len nejaké 3 hry. Vuac mu nie som ochotná kúpiť keďže sú dosť drahé 🙂

mina17
Odpoveď bola odstránená
salome51
autor
14. jún 2023

@mina17 a vedela by si mi prediť tú stránku na stiahnutie hier?

leyah
14. jún 2023

Ahoj, môj Nintendo dostal vlani na Vianoce, hry tam má Minecraft, Super Mario. Istotne s tým nebude mať žiadny problém a baviť ho to bude 🙂

eni01
14. jún 2023

Dcéra je tretiačka, má Switch a absolutne žiaden problém 🙂 za mna, perfektná konzola, často sa hráme spolu, kúpte normálnu verziu, nie lite.

niekto2hy
14. jún 2023

@salome51 Napr.tu je aj s hrou https://www.brloh.sk/konzola-nintendo-switch-ol...
A cez cashback portal este zlava.

mina17
14. jún 2023

@salome51 ono je to taky obchod už v nintende ako maš na mobile obchod play tak aj tam su

wade
14. jún 2023

Urcite s tym bude vediet robit, s hrami si nerob starost. Na zaciatok kupis mozno 2-3, potom cez bazar predas a kupis nieco ine. Je to vyborna konzola - skvela pre deti, kedze je tam mnozstvo dobrych (nenasilnych) hier pre deti. Hlavne ci precitaj stale recenzie, kym nieco kupis - nekupuj nic podla nazvu.