icon

Normálna zoznamka

kamik295
14. jún 2022

Ahojte, viete mi poradiť nejaku normálnu zoznamku? Typ ako choď von, komunikuj, hľadaj si kamarátov som už skúšala a po pravde ak je človek skoro introvert tak je to ťažké. Trápi ma to, že už mám 25 rokov a žiaden vzťah a keďže túžim po rodine s deťmi tak ma to ubíja. Ďakujem za adekvátne odpovede.

paulinka17
14. jún 2022

Badoo, Tinder, Whoo

77daniela77
14. jún 2022

@kamik295 Spolu.sk skus,ale to vzdy zalezi ako to vyselektujes,vsade sa najdu aj blbci......

hlupy86
14. jún 2022

@kamik295 ja som používala partnernaurovni.sk. neviem,či ešte funguje, bolo to pred 5 rokmi a mala som teda šťastie na super chlapov, len ja som bola príliš náročná😉Bolo to platené, ale stalo mi to zato.

syslik81
14. jún 2022

ja som mojho nasla na pokeci 😀 nebola som na zoznamke ale som stara a mam tam email snad od zaciatku zlozenia .. tak nechcem onho prist a tolko uchylov co pisalo az nakoniec npisal ten pravy :p ale raz som bola aj na fb zoznamke a nebolo to az tak zle

liljana
14. jún 2022

Motivacia chcem znamost, lebo tuzim po detoch nie je moc dobra. Aby si neskoncila s prvym tulpasom, co ta zavola na rande. Zoznamuj sa, ale nikam sa neponahlaj. Vlastne hocijaka zoznamka, kde sa ludia normalne bavia, nechcu tvoje fotky a neposielaju ti svoje, na ktore ani moc nie si zvedava. 🙂

mamamasama
14. jún 2022

partnernaurovni.sk... nenasla som sice partnera, ale perfeknych kamosov, s ktorymi sa kamaratime doteraz a to uz sme v manzelstvach... 🙂 Inak aj na tinder sa najde zopar fajn chalanov... Ja som si vsak realne ani nehladala partnera.. 🙂
Skor vyplnenie volneho casu a kamaratov(nie s vyhodami)
Partner mi prisiel do zivota vtedy, ked som najmenej cakala a nebol teda na ziadnej zoznamke 🙂

k0l0b3zka
14. jún 2022

Pred 6 rokmi ked som to riesil tak badoo - cele zle, partnernaurovni -cele zle, tinder jediny bol fajn. Dnes uz mam na salame a bud ma s niekym zivot spoji alebo kaslem na to 🙂

brembo
Autor odpoveď zmazal
mariaveronikag
27. aug 2022

@kamik295 pocuj, píše tu isty @omg1992, že je slusny introvert a nemoze si nájsť babu 😉

catch22a
27. aug 2022

Ja nie som slusny introvert 😃

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
adko89
16. máj 2024

@kamik295 čo ti poviem u mňa je to len práca práca a každý vzťah skrachuje na tých introvertnych veciach. Veľa šťastia v hľadaní 😉

ayamycat
17. júl 2024

Nehovorim, ze sa to neda cez online zoznamku, ale teraz do toho len peniaze musis vrazat mesacne aby si mohla s niekym aj popisat vobec. Ja som online appky vzdala. Skor chodim s kamaratmi von, a s ich kamaratmi, alebov praci ak je moznost, alebo proste von, ale je to dost blbe chodit von a dufat ze niekoho spoznam. Teraz som videla nieco na instagrame, ze zoznamkanaurovni, lol, ale skusila som to. No budes musiet by odvazna a ist tam. Ja som sla s kamaratku, a celkom smee sa zabavili, lebo setcii tam boli slobodni. Ja som spoznala niekoho cez to, teda vaznejsiu znamost ;)

patriq
17. júl 2024

@kamik295 ahoj aj ja hľadám priateľku ak máš záujem daj vedieť ďakujem

mariooo99
11. feb 2025

Niekto z Martina?

janka2133
20. okt 2025

Ak ti nevyhovujú klasické appky, možno by ťa zaujalo niečo nové – je to slovenská zoznamka, kde sa nevyplňa profil, ale priamo si kúpiš “pozvánku na stretnutie” podľa typu (napr. káva, výlet, prechádzka...).

Na základe tvojich preferencií ti potom hľadajú partnera bez toho, aby si musela tráviť čas scrollovaním alebo písaním si.

Neviem, ako to funguje vo väčšom, ale koncept je zaujímavý – volá sa to Randeshop.