icon

Nosili ste príčesky? Aká je ich cena a ako dlho vydržia?

6. jan 2020

Ahojte baby 🙂
Tie čo nosíte príčesky v akej cenovej relácií sa pohybujú? Odkiaľ ste si ich objednali, koľko a ako dlho vám vydržali?
Chcela by som si zakúpiť príčesky pokiaľ mi nedorastú moje vlasy.Nechcem si ich dať nadpojiť pretože si nechcem zničiť tie svoje.

Absolútne sa do toho nevyznám.
Poraďte mi prosím 🙂.

diana999
6. jan 2020

Ahoj nadpajanim si svoje vlasy neznicis, tie vlasy su napojene na tie tvoje, takže tam sa ani nic zničiť nedá, pokial si to das urobiť v salóne ktorý vie ako nato, akurát to stojí nejaké peniažky, ale príčesky neodporúčam, to uz hadam ani nikto nenosi, cenovo sa do priceskov absolútne nevyznám, ale predĺžené vlasy, su živé vlasy. A ani nemusíš čakať kym ti dorastu tvoje lebo budu cele tvoje
🙂

ivkazba
6. jan 2020

Tiež sa nevyznám v príčeskoch, ale súhlasím s príspevkom vyššie. Roky som mala nadpojené vlasy, vyše 150 prameňov a keď som ich dala dole, tak mojim vlasom nič nebolo. Len treba zvoliť salón kde to naozaj vedia, kde používajú vhodné metódy nadpojenia a naozaj živé kvalitné vlasy. A samozrejme treba sa o ne starať a chodiť pravidelne na prepoj.

natalindaaaaa
6. jan 2020

Ja urcite odporucam clip in vlasy. Nosim ich uz niekolko rokov. Ked mam chut si ich dam, ked sa mi nechce tak si necham svoje. Svoje mi jednoducho narastu po prsia, mozem si sa ne davat masky, sampony na rast, tabletky nic nezabera. Moje su zo stranky nanivlasy.sk stoja okolo 70e a po roku kupujem nove. Prikladam foto co som nasla kde su dobre vidno

autor
6. jan 2020

@natalindaaaaa No presne takéto Clip in som myslela.Potrebujem ich dať aj dole niekedy.A nadpojenie je na mňa príliš drahé bohužiaľ.

autor
6. jan 2020

@ivkazba Bohužiaľ nemám dostatok financií na nadpojenie vláskov 🙂 a prepájanie.Bola by to pre mňa priveľká nárazova položka...a neviem či by sa mi nezničili pri neustálom schovávaní pod gumenú čiapku.A od chlóru.

@diana999 Pokiaľ viem tak aj Clip in vlasy sú živé 🙂 ale nie som si istá.

autor
6. jan 2020

@natalindaaaaa Mne vlasy rastú...len mi ich kaderníčka 3 roky dozadu ostrihala na papagája a teraz sú zo zadu po lopatky.Mala som ich strašne zničené.Ešte stále niektoré dorastajú od hora a ja by som chcela už mať dlhé.Kým dorastú moje bude to trvať ešte nejaký rok. 🙂

zuzubb007
6. jan 2020

Nechcem byť za zlú ale to strašne vidno že sú pripojené vlasy alebo nadpojene, mala to kamoška a akože ja by som to ani zadarmo nechcela polka vlasov svojich a druhá polka priložené, a keď má človek menej vlasov tak tie clipy fajne vytŕčajú z hlavy

autor
6. jan 2020

@zuzubb007 Ja som mala už také ale umelé...Mala som tmavohnedé vlasy.Všetci si mysleli, že sú moje.Trafila som farbu :D a clipy mi nebolo vidno...ja mám strašne veľa vlasov.
Jediné čo som si fakt všimla, že to otrasne vyzeralo bola žena čo mala riedke a predĺžené vlasy... A také kovové spoje.Toto bolo riadne vidno.
Ale inak aj clipy sa dajú dať tak, že to nevidno a keď sú živé vlasy tak to už vôbec nie 🙂.

natalindaaaaa
Autor odpoveď zmazal
natalindaaaaa
6. jan 2020

Ano su zo zivych, daju sa farbit zehlit aj natacat.. A treba ich aj umyvat 🙂 Ja som naozaj spokojna... 😊

autor
6. jan 2020

@natalindaaaaa Prosím ťa ako sa objednávajú vlásky.Z akej kategórie si mám vybrať? A v jednej tej objednávke mi príde dostatok príčeskov? 🙂