Nové trendy zo západnej Európy. Skutočne to chceme?
Milé mamičky a oteckovia,
pridávam článok na zamyslenie sa , či všetko čo preberáme zo západu aj naozaj je to čo my ako Slováci chceme, potrebujeme . Na toto fórum som ho pridala, pretože sa týka predovšetkým našich detí.
ja to urcite nechcem. neviem preco sa nam silou mocou snazia natisnut svoje zvratene "demokraticke praktiky". prava tu budu mat ludia s roznymi sexualnymi deviaciami a ich obete? pripada mi to uchylne, primitivne,nizke, zvieracie. preco ma clovek volu, rozum? aby ich vyuzival, aby sa vedel ovladat a odlisil sa tym od samcov a samic zvierat......alebo bude lepsie ked sa staneme otrokmi svojich sexualnych "chticov"????co sa tyka komunity LGBTI, mohol by mi niekto povedat ake prava im chybaju? maju ich presne take iste ako heterosexual. ja fakt neviem za ake prava bojuju duhove pochody. to musia prezentovat na verejnosti svoju orientaciu? to akoze pri prijmani do zamestnania sa pytaju na sex.orientaciu? alebo v obchode ked poviem ze som homosexual dostanem lepsi tovar? u dr ma inak osetria ked som homo?media kritizuju zakon o tejto komunite v rusku. podla mna je ten zakon dobry. naco mam dietatu rozpravat ze je male percento ludi ktori mau inu sexualnu orientaciu? ved taketo male deti zaujimaju hracky a nie nejaka orientacia.... naco sa potrebuju "muchlovat" na verejnosti? vsak nech to robia v sukromi, doma. uz fakt nemame ine problemy, len sa zaobert takymito nepodstatnymi vecami.....cert nam bol dlzen eu ktora nerobi nic ine, len nam diktuje co mame robit a nuti nas prijat taketo pochybne zakony. a neda mi, ako pobavila ma stat o sexualnej vychove v skolkach a skolach ako sa mozu deti uspokojovat a ochytavat........nasi spoluobcania su vlastne europski, ti uz v takom utlom veku tieto veci skusaju 😀 . len neviem ci to nie je smiech cez slzy..... ☹
nechceme,
už aj ja som založila tému vo volnej diskusii Ochranme naše deti......, dala som tam ešte veľa iných odkazov čo sa deje.
nech to vie čo najviac ľudí, treba písať maily, inak.4.9. sa prejednáva táto stratégia a môže sa tam zučastniť každý, ak má nietko záujem dajte vedieť

Určite to nechceme, je to proti zdravému rozumu aj proti zdravej ľudskej prirodzenosti.