Nový Zahrajko a Spievanka: Páčia sa vašim deťom?
Pacia sa vasim detom?
Boli sme na ich vystupeni, mala (5r) si nevsimla zmenu v obsadeni. To len my rodicia riesime.
@dennissa16
@adka3321 my sme tiez boli. Mala si vsimla zmenu, ale celkom sa jej pacilo. Akoze spevacka spievala pekne, ten spevak mi priisel tak velmi afektovany,az mi to islo na nervy 😅. Neviem. Mne sa akosi ta zmena nepaci.
oni sa ináč dosť posekali. Nevidela som a myslím si, že deťom to bude jedno, lebo nevideli originál a nevedia porovnávať.
Zmena vadi rodicom, deti to tak nevnimaju. Hlavne teraz co su male, tak ani nevedia o originali. Taktiez nemozeme cakat, ze budu vystupovat do 80tky, aby boli rodicia spokojni. Druha vec je co sa medzi nimi stalo a ako to skoncilo, bohuzial.
mozes to brat ako slovensky James Bond alebo doctor WHO. Kazdych par serii ine herecke obsadenie 😀 Este sa to par krat otoci a budu na novom case ankety ktori z nich to zaspievali najlepsie a diskutujuci sa mozu povrazdit pre svoju pravdu 😂
Moja dcéra má všetky DVDčka (má 5 rokov) boli sme na koncerte, kde bol original Zahrajko a tá náhradnička (cca rok a pol, dva roky dozadu). Zmenu Spievanky si nevšimla. Boli sme na koncerte tento rok, kde boli náhradníci, zmenu Zahrajka si hneď všimla a povedala, že to nie je Zahrajko 🤣 Ja som sa ju snažila presvedčiť, že to je on, len sa trocha zmenšil, trocha mu vlasy narástli a trocha zmenil hlas, aby bol zábavnejší 😆 nezabralo... po niekoľkých minútach chcela odísť, tak sme odišli.
Ono detí, ktoré to majú napozerané a sú staršie, myslím, že zmenu vidia...ale neriešia. Buď sa im to páči, alebo nie.
@adka3321 tak neviem, či ste sedeli s malou niekde vzadu v poslednom rade, lebo ja so 6 ročným synom asi v 3. a pozeral na nich ako puk. Veď ešte aj hlasy maju iné.
Môj syn má 6. Minulý rok boli všade v meste plagáty, ešte aj v MŠ na bráne s novou dvojicou. Nechcel ísť, lebo to nie je S a Z, ale niekto, kto sa na nich hrá...
Moje deti ich nepozeraju ale pobavili ma ich vyjadrenia v článkoch...
zdá sa mi, že majú asi 2-3 alternantov. https://www.topky.sk/cl/100313/2698075/Medzi-cl... https://www.topky.sk/cl/100313/2698463/KONFLIKT... kde je pravda, vedia len oni dvaja
Mne tiež prídu afektovani, hlavne ten chlap, nemôžem si pomôcť. Ale budúci týždeň príde Zahrajko k nám do škôlky, ten originál, takže sa teším, že ho moje deti ešte zažijú 🫶🏽🥹
@mamickalisticka aj u nás v MŠ bol originál a veľmi super to bolo. Deti sa tešili.

Ja si myslim, že cele zle.