icon

Nový Zahrajko a Spievanka: Páčia sa vašim deťom?

3. okt 2024

Pacia sa vasim detom?

dennissa16
3. okt 2024

Ja si myslim, že cele zle.

adka3321
3. okt 2024

Boli sme na ich vystupeni, mala (5r) si nevsimla zmenu v obsadeni. To len my rodicia riesime.

autor
3. okt 2024

@dennissa16
@adka3321 my sme tiez boli. Mala si vsimla zmenu, ale celkom sa jej pacilo. Akoze spevacka spievala pekne, ten spevak mi priisel tak velmi afektovany,az mi to islo na nervy 😅. Neviem. Mne sa akosi ta zmena nepaci.

btus
3. okt 2024

oni sa ináč dosť posekali. Nevidela som a myslím si, že deťom to bude jedno, lebo nevideli originál a nevedia porovnávať.

cimage
3. okt 2024

Zmena vadi rodicom, deti to tak nevnimaju. Hlavne teraz co su male, tak ani nevedia o originali. Taktiez nemozeme cakat, ze budu vystupovat do 80tky, aby boli rodicia spokojni. Druha vec je co sa medzi nimi stalo a ako to skoncilo, bohuzial.

kittykat22
3. okt 2024

mozes to brat ako slovensky James Bond alebo doctor WHO. Kazdych par serii ine herecke obsadenie 😀 Este sa to par krat otoci a budu na novom case ankety ktori z nich to zaspievali najlepsie a diskutujuci sa mozu povrazdit pre svoju pravdu 😂

earlgrey
3. okt 2024

Moja dcéra má všetky DVDčka (má 5 rokov) boli sme na koncerte, kde bol original Zahrajko a tá náhradnička (cca rok a pol, dva roky dozadu). Zmenu Spievanky si nevšimla. Boli sme na koncerte tento rok, kde boli náhradníci, zmenu Zahrajka si hneď všimla a povedala, že to nie je Zahrajko 🤣 Ja som sa ju snažila presvedčiť, že to je on, len sa trocha zmenšil, trocha mu vlasy narástli a trocha zmenil hlas, aby bol zábavnejší 😆 nezabralo... po niekoľkých minútach chcela odísť, tak sme odišli.
Ono detí, ktoré to majú napozerané a sú staršie, myslím, že zmenu vidia...ale neriešia. Buď sa im to páči, alebo nie.

dennissa16
3. okt 2024

@adka3321 tak neviem, či ste sedeli s malou niekde vzadu v poslednom rade, lebo ja so 6 ročným synom asi v 3. a pozeral na nich ako puk. Veď ešte aj hlasy maju iné.

nikaeli
3. okt 2024

Môj syn má 6. Minulý rok boli všade v meste plagáty, ešte aj v MŠ na bráne s novou dvojicou. Nechcel ísť, lebo to nie je S a Z, ale niekto, kto sa na nich hrá...

kikusenka1
3. okt 2024

Moje deti ich nepozeraju ale pobavili ma ich vyjadrenia v článkoch...

ptvw
3. okt 2024

Myslíš týchto ci úplne nejakí ďalší sú? ..my sme ich mali keď sme boli na tom vianočnom predstavení minulý rok ale malý bol malý ešte takže jemu to bolo jedno a za mňa ona pekne spieva 🙂 mne sa páčila

btus
3. okt 2024

zdá sa mi, že majú asi 2-3 alternantov. https://www.topky.sk/cl/100313/2698075/Medzi-cl... https://www.topky.sk/cl/100313/2698463/KONFLIKT... kde je pravda, vedia len oni dvaja

mamickalisticka
3. okt 2024

Mne tiež prídu afektovani, hlavne ten chlap, nemôžem si pomôcť. Ale budúci týždeň príde Zahrajko k nám do škôlky, ten originál, takže sa teším, že ho moje deti ešte zažijú 🫶🏽🥹

nikasmile
3. okt 2024

@mamickalisticka aj u nás v MŠ bol originál a veľmi super to bolo. Deti sa tešili.