icon

O2 pods

14. feb 2023

Sú o2 pods dobre sluchatka? Oplatia sa ?

michaelanova
14. feb 2023

Za mna ano, mame doma aj drahsie huawei, podla mna je zvuk dokonca lepsi. Sice nemaju ziadnu apku a neregulujes na nich zvuk, ale decke tuto funkciu nepouzivaju ani na tych drahsich. Zvuk je za mna super a dotykove ovladanie na sluchadlach reaguje lepsie ako na huawei za 100.

bossik
14. feb 2023

Mal som možnosť ich vyskúšať. No takto, viac ako 15-20€ by som za ne určite nedal. Najlepšie je ak ich dostaneš zadarmo, potom sa určite oplatia. Sú to v skutočnosti tieto:
https://www.sbsmobile.com/ita/en/tws/7022-tws-u...
(len iné logo na obale)
Čo sa týka praktickosti, tak pre niekoho sa veľmi ťažkopádne vyťahujú z obalu, v ktorom sú uložené. No keď už sú vonku tak je ich ovládanie jednoduché. Zvuk hrá celkom pekne, možno nad priemerom v tejto cenovej kategórii, takže pre bežného nenáročného používateľa určite stačiť budú, no netreba od nich čakať zázraky. A ďalej majú jednu chybu, ktorá sa prejavila aj pri mojom testovaní a to je, že ak používaš obe sluchádka naraz, tak ľavé sluchádko sem tam na možno pol sekundy vypadne (zvuk sa stratí a hneď nabehne). (Sem tam znamená, že raz za možno 5 minút počúvania), je to vada, ktorú som sa dočítal pri recenziách na internete a prejavila sa aj mne, takže s touto drobnou vadou treba počítať. Ak človek ale počúva len jedno sluchádko, tak je všetko v poriadku a tento problém nenastáva.
Takže asi takto v skratke.

autor
14. feb 2023

Dakujem krasne 🙂