icon

Obed zadarmo v Ikea pri nákupe nad 50 EUR

laskonka80
3. júl 2025

Ahojte, dnes som náhodne našla info, že keď v Ikea nakúpite nad 50 eur, preplatia vám účtenku za obed v reštaurácii ak ste mali minimálne jedno teplé jedlo?

zic
3. júl 2025

@laskonka80 Čím viac zjete, tým viac ušetríte
Pochutnajte si každý všedný deň v našej reštaurácii minimálne na jednom hlavnom jedle a ak v ten istý deň nakúpite v našom obchodnom dome za viac než 50 eur, odpočítame vám z ceny nákupu hodnotu účtenky z reštaurácie. Akcia platí iba pre členov IKEA Family do 29. 8. 2025

laskonka80
autor
3. júl 2025
@zic

@laskonka80 Čím viac zjete, tým viac ušetríte
Pochutnajte si každý všedný deň v našej reštaurácii minimálne na jednom hlavnom jedle a ak v ten istý deň nakúpite v našom obchodnom dome za viac než 50 eur, odpočítame vám z ceny nákupu hodnotu účtenky z reštaurácie. Akcia platí iba pre členov IKEA Family do 29. 8. 2025

@zic máš osobnú skúsenosť?🙂

zic
3. júl 2025
@laskonka80

@zic máš osobnú skúsenosť?🙂

@laskonka80 nie... to pisu na stranke Ikea

majlo1234
3. júl 2025

Sak ides tam, najes sa v restike normalne, ides potom nakupit aj s uctenkou z restiky, minies nad 50 euro a pri pokladni ti odpocitaju prejedene

laskonka80
autor
3. júl 2025
@majlo1234

Sak ides tam, najes sa v restike normalne, ides potom nakupit aj s uctenkou z restiky, minies nad 50 euro a pri pokladni ti odpocitaju prejedene

@majlo1234 vieš, ale veľa krát je za vecami ALE....

zic
3. júl 2025
@laskonka80

@majlo1234 vieš, ale veľa krát je za vecami ALE....

@laskonka80 cele podmienky mas na stranke Ikea. Zase nejaka neuveritelna akcia to nie je...

https://www.ikea.com/sk/sk/customer-service/ter...

mamina7070
3. júl 2025

ano mam skusenost najete sa v restauracii Ikea za 20€ (nepocitaju sa veci co sa daju kupit aj v obchodiku skoricove slimaky dzem a pod) pri platbe ti daju blocek s QR v Ikea nakupis minimalne za 50€ a sumu na blocku z restiky ti odpocitaju
ja som dnes kupila za 58€ v ikea a v restike sme mali blok 33€ zaplatila som za nakup 25€
plati to len cez pracovny den my sme to vyuzili uz druhy krat

laskonka80
autor
4. júl 2025
@mamina7070

ano mam skusenost najete sa v restauracii Ikea za 20€ (nepocitaju sa veci co sa daju kupit aj v obchodiku skoricove slimaky dzem a pod) pri platbe ti daju blocek s QR v Ikea nakupis minimalne za 50€ a sumu na blocku z restiky ti odpocitaju
ja som dnes kupila za 58€ v ikea a v restike sme mali blok 33€ zaplatila som za nakup 25€
plati to len cez pracovny den my sme to vyuzili uz druhy krat

@mamina7070 ďakujem za skúsenosť ❤️

laskonka80
autor
4. júl 2025
@zic

@laskonka80 cele podmienky mas na stranke Ikea. Zase nejaka neuveritelna akcia to nie je...

https://www.ikea.com/sk/sk/customer-service/ter...

@zic dik