Objednávate v dobe koronavírusu tovar z Číny?
Ahojte, prosím vás má niekto skúsenosť s objednávaním z aliexpressu v tejto situácii, keď je pozastavená letecká doprava a sú veľké obmedzenia. ĎAKUJEM
@sabina1111 len "verejna" letecka doptava je pozastavena
Ďakujem
Aj mne balicky normalne chodia.
:D ja som objednala kryt na mobil v novembri a teraz mi prislo, ze cestuje uz na SLOVENSKO :D Skoro :D
@sabina1111 Letecka doprava nie je pozastavena. Zrusena bola letecka preprava osob (s vynimkou sukromnych letov) len na Slovensku. Niektore aerolnky lety zrusili, niektore staty zatvorili letiska pre dopravu osob, ale niektore aerolinky stale v pohode lietaju.
Co sa tyka carga, tam obmedzenia nie su, tak isto v ramci lodnej dopravy, takze to nema vplyv na zasielky. Akurat moze zasielka cestovat dlhsie ako zvycajne.
Ja som síce nič teraz radšej neobjednávala ale viem, že kočkám napríklad balíky chodia, no ocovi napríklad neprišiel a to ho aj zaplatil. Ťažko preto povedať
Chodia normálne, niektoré už chodia skoro dva mesiace, ale iné do troch týždňov
@sabina1111 / pred tym nez zacala pandemia Corona som mala poobejednavane veci z Aliexpressu, tyzden po obmedzeniach mi zacali veci prichadzat...medzitym som objednavala dalsie na moje prekvapenie to prislo dost rychlo, ziadny problem.
Mne zrusili (vcera) zaplatenu objednavku ze tu nic nelieta :D
Mne 1 balicek uz 3m neprisiel, ostatne prisli s oneskorenim
Prosím Vás a objednávate niečo z POŠTOVNÉ ZDARMA.cz. Objednala som si nejaké veci prvý krát. Lenže, oni chcú peniaze dopredu. Od iných firiem, aj z Čiech, som platila kuriérovi. Ďakujem

@sabina1111 normalne objednavam, normalne veci chodia. Niektore so zdrzanim, vcera dcere prisiel balik, ktory objednavala koncom marca, cize prisiel uz za 2 tyzdne po objednani