icon

Objednávate z obchodu SHEIN?

lindus555
29. júl 2023

Objednávate s obchodu SHEIN príde to raz som čítala že nie dcéra by si chcela dačo objednať sedia veľkosti a príde to?

xena0
29. júl 2023

@lindus555 treba sa riadiť tabuľkami a veľkosťami ako uvádzajú, ja mám dobrú skúsenosť pretože tovar mi prišiel a sedel

stellarstar
29. júl 2023

@lindus555 pod tebou je zig tém kukni si ich

kotricka
29. júl 2023

@lindus555 prist to pride, aj teraz som objednavalo a uz mi prislo, ze je to na ceste, ale teda ja nezvyknem nejako objednavat oblecenie, skor veci do domacnosti a doplnky kadejake 🙂

bessie12
29. júl 2023

@lindus555 https://www.modrykonik.sk/group/12225/ tu je skupina a ked bude od teba vyzadovat, aby si sa prihlasila ( naposledy s tym malo zopar ludi problem ), tak https://www.modrykonik.sk/group/list/moda-krasa/ tu ju najdes a mozes sa do tej skupiny pridat.

matullienka
29. júl 2023

Áno objednávam a som spokojná, treba sa riadiť tabuľkami a bude to ok

gabika0825
30. júl 2023

@lindus555 Ja som teraz objednavala prvý krát z tejto stranky, zvykla som cez Aliexpress ale naposledy mi tam hodilo vysoké poštovné čo som zistila až potom, keďže som objednavala viac veci tak mi to nedocvaklo a z toho mi dosli asi 3 veci úplne poškodené, zle zabalené a čakala som na polovicu zásielky asi 3 mesiace. Kamošky čo mám tak sú úplne unesené sheinom, tak som si povedala že skusim a objednala som zo všetkého niečo, aj veci do domácnosti aj oblecenie a musim povedať že som veľmi spokojná, mala som tam aj akési zľavy a neplatila som žiadne poštovné, veci som mala za týždeň a pól doma, prekvapila má aj kvalita oblečenia, čakala som lacný smejd čínsky a musim povedať že vôbec, prijemne som prekvapená zo všetkého a budem objednávať zas určite niečo 😊

rebrambora
30. júl 2023

Vsade mas recenzie a aj s fotkami.
Velkosti sedia ako su na stranke.

martask
6. jan 2025

@lindus555 dobrý..
Stiahla som si aplijáciu shein urobila konto a keď pridám do košíka cena sa navýši..prečo.?