icon

Obkladač kúpeľní - Bratislava

angvis
22. dec 2016

Mamicky a dievcence, tato tema je skor na modru strechu viem, no ja mam radsej ked mi niekto niekoho odporuci z vlastnej skusenosti, pretoze mam tak zle zazitky ze uz nechcem riskovat dalsieho "experta". Mam doma babatko a nasa kupelna vypada strasne, dali sme ju spravit no ten dotycny ju spravil tak ze nam normalne niektore kachlicky odpadli, cele to je krive, ani sa mi nechce o tom rozpravat :| Bola som vtedy v nemocnici a v byte sme este nezili, takze sme to zistili neskoro a mily kachlickar uz nezdvihal telefon... Prosim Vas, neviete o niekom sikovnom, za rozumnu cenu, Bratislava? Neviem ci sa to moze pisat do diskusie ak nie prosim poslite mi v sprave, velmi mi tym pomozete.
Dakujem a krasne sviatky

oslo1
22. dec 2016

Daj toto na modru strechu, tam ti skor poradia

sissy27
22. dec 2016

@angvis ja som bola veľmi spokojná s firmou Jadrostav - kontakt vygoogliš. Mne prerábali komplet kúpeľňu a WC, ale myslím, že nebude problém dohodnúť sa len na obkladoch. Aj cena bola super.

angvis
autor
22. dec 2016

@oslo1 vies co ved ako pisem, ze by som aj dala ale zda sa mi ze tu mi mozno nejaka mamina poradi tiez a lepsie

oslo1
22. dec 2016

@angvis na modrastrecha.sk velmi vela ludi preraba, stavia, tak sa mozes priamo ich opytat, urcite ti niekto poradi

danullik
22. dec 2016

@angvis ahoj, skus: www.kachlicka.sk 👍

angvis
autor
23. dec 2016

@danullik dakujem, idem tam hned napisat