Obliečky na periny z Poľska
Oplatí sa kupovať obliečky v Poľsku ??? Hlavne kvalita . ideme do nového targu zajtra tak ma to zaujíma a či to tam vobec maju???
Kvalita je taka ako tu. Ja mam obliecky odtial uz roky a som s nimi v pohode. To uz nie je tak ako kedysi, poliaci sa podla mna v kvalite co to zlepsili 🙂
@majkabr prepac, ze vstupujem do debaty, my sme tiez mali ist zatra do Targu, ale pojdeme neskor, prosim, akdial idete? lebo vraj niekde pri Czarnom dunajci sa robi cesta a dlho sa caka...mozes to tam obziret, ak diete tadial?
Ahoj tak sme sa vrátili nešli sme cez Jablonku do Nowého Targu aby sme obišli ten Čierny Dunajec. Ale sme šli Tvrdošín- Trstená- Liesek- Vitanová- Suchá Hora- Choholov- Cihé-Staré Bystré-Ludzmierz- Nový Targ, z tej Suchej Hory to je 35 minut do Nového Targu. Ale odporučam GPS alebo roming Dáta lebo tie dedinky su dosť zle značené. ale ináč v poho. Stači si dať v suchej hore do GPS trasa SUchá Hora - Nový Targ a to vás už naviguje. S pozdravom Majka
@majkabr my uz sme tade sli cez tie dedinky, samy kopec,a le na ceste len my....takze pojdeme tade, ekd tam nic nebolo......
inak trhy dobre?....oplati sa? chceme oblecenie a vianocny strom
@sorciera24 stromčeky mali pekné aj ozdoby mali aj lacné a jeden stánok bol taký drahší ale tam boli také originálnejšie ozdoby veľmi pekné, čo sa týka oblečka neviem čo konkretne zháňate,. Bundy dámske veľký výbeer , Veľký výber čiapiek,rukavíc trošku menej kabátov to mi vadilo, dosť bolo pánskeho oblečenia hlavne takého elegantného , manželovi som košelu kúpila, dcérke kočík pod stromček. A lacné trenírky čo môj manžel miluje po 2,5 eur a kvalitné..
@majkabr super, presne to som potrebovala, tak snad uz ans choroba nezmori a pojdeme o tyzden...dakujem ti!
moj syn má toto https://www.dedoles.sk/postelne-obliecky-rodina-simpsonovcov . material super, dobre sa žehli a dlho drží sviežu vonu

Boli sme tam pred 2 týždňami,mali v jednom stánku,bola som pri nich ,stali 16 e na 2 postele ,ale aká bola kvalita neviem ,,