icon

Obľúbené a nedocenené značky potravín na Slovensku

23. júl 2025

Aké sú vaše obľúbené značky potravín/jedla? Čo najradšej kupujete?
Ktoré značky sú na Slovensku poda vás nedocenené?

domkakvet
23. júl 2025

@anonym_autor nekupujem potraviny podla znacky, nakolko sa mi este nestalo, ze by som v tom videla rozdiel.

autor
23. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor nekupujem potraviny podla znacky, nakolko sa mi este nestalo, ze by som v tom videla rozdiel.

@domkakvet o tom nehovorim, ale niekto má obľúbené potraviny od konkrétnej značky, ktoré nakupuje pravidelne

sisska96
23. júl 2025

Čo je v akcii. Aj tak všade predávajú odpad

madeincssr
23. júl 2025

@anonym_autor keby si nepisala ako anonym, nejaky tip by som ti poslal, ale takto by to bola nepovolena reklama.

sasa1983
23. júl 2025

@anonym_autor podľa mňa je najlepšie podporovať lokálne malé pekárne...mäsiarstva , mliekarne ..

madeincssr
23. júl 2025
@sasa1983

@anonym_autor podľa mňa je najlepšie podporovať lokálne malé pekárne...mäsiarstva , mliekarne ..

@sasa1983 urcite, len to je "maloseriova" vyroba a nie kazdy si moze dovolit trvalo nakupovat za [niekedy ovela] vyssie ceny.

veltraud
23. júl 2025

Moje oblubene (kupujem tieto vzdy, pri ostatnych potravinach nemam vyhranene preferencie): Davidkovo koreni, hrasok mrazeny bonduelle vapour, bryndza billa premium v ciernom obale, kase nomina, lucina, sojova omacka kikoman, targa tonic, jablka evelina alebo golden del., a raz za cas letecky ananas

hortenziaj
23. júl 2025

Slovenské výrobky väčšinou, naj značka u nás lunter , lestiny syry a mlieko, ovocie od ježko bežko alebo slahôdka, je to cíti na chuti,hlavne ovocie a tie lunter značky

pralinka86
23. júl 2025

Tazko povedať, v podstate co najjednoduchšie potraviny s co najkratsim zlozenim..

negymama
23. júl 2025

milk agro biele jogurtz, lunter pomazanky,

karolinakr
23. júl 2025
@hortenziaj

Slovenské výrobky väčšinou, naj značka u nás lunter , lestiny syry a mlieko, ovocie od ježko bežko alebo slahôdka, je to cíti na chuti,hlavne ovocie a tie lunter značky

@hortenziaj ježko bežko som našla len topanky a ovocie od dobreho ježka
ktory je ten ježko bežko - ovocie?

murislav
23. júl 2025
@karolinakr

@anonym_autor jednoznačne u mňa vyhravaju jogurty a mliečne vyrobky kukonia...mňam

hortenziaj
23. júl 2025
@karolinakr

@karolinakr tak s ani tompoplietlo,dobrý ježko malo byť 😂 tie ich jablká sú fakt mega

lanlan
23. júl 2025

Ovocný nektár Dobrý ježko, džem St. Dalfour (nedávno ho mali v lidli)

lanlan
23. júl 2025

A tiež burrata - taká sýtejšia a podstatne chutnejšia mozarella

baska_nice
24. júl 2025

neviem, ci je nedocenena, podla mna je to dost oblubena znacka, akurat, ze ja som ju objavila len nedavno 😂 Gasparik - pastety, parky, vsetko nam chutilo zatial, velmi kvalitne potraviny za mna 🙏

puplatko
24. júl 2025

@baska_nice Tiež kupujeme veľa od nich, aj kačacia masť je skvelá, no najviac nedám dopustiť asi na túto husaciu pečeňovú paštétu 🙂