icon

Obuv na jeseň

svetluska82
5. okt 2016

ahojte, viete mi poradit damske topanky na jesen,ktore nepremoknu? Ja somuz vyskusala takmer vsetky varianty, lacnejsie aj drahsie dokonca aj Rieker premokli :(

pribinak
5. okt 2016

Garmint, Alpin pro - su to trekove topanky, ale maju aj velmi pekne dámske verzie

svetluska82
autor
5. okt 2016

@pribinak dakujem pozriem, aj ked trekove do prace nosit nemozem. Skor nieco ako clenkove cizmicky .

ikonica
5. okt 2016

aky styl? skus nejake Tamarisy..

svetluska82
autor
5. okt 2016

@ikonica skor nieco elegantnejsie...zatial som mala klasika bata, garfield, deichman, gabor a rieker

ikonica
5. okt 2016

ja mam z minulej jesene dvoje tamarisy a neviem si vynachvalit.. ja som neopatkovy typ ale kupila som si opatkace a beham v nich v pohodicke lebo su napriek vysokym opatkom velmi pohodlne... a zatial som nemala problem s mokrom, lebo su kozene a mam ich aj naimpregnovane.... neviem ci sem mozem dat link..?

svetluska82
autor
5. okt 2016

@ikonica no skus..Tamarisy som veru este nemala, ja som skor opatkovy typ ale zas nijake ihlicky. Sirsi opatok dam v pohode, kupovala si ich cez net?

ikonica
5. okt 2016

kupovala som na ceskej stranke, este mam aj vysoke cizmy tamaris, take jedny polobotky cierne na jesen - tie mam na predaj lebo som sa hned zalubila do inych 😀 a velmi som spokojna s touto znackou.. aj moje kolegyne maju s nou len dobre skusenosti.... na tej stranke uz nemaju vsetky typy ktore som kupila... ale spon jedny hodim sem https://www.eobuv.cz/polokozacky-tamaris-1-2535...

treba si ale skusit niekde na predajni aku mas velkost lebo ja som prve kupila 39 no nakoniec mi od nich sedia len 38 cky

svetluska82
autor
5. okt 2016

@ikonica dakujem, lebo uz som to videla len na gumaky ☹

ikonica
5. okt 2016

tuto znacku maju tusim aj v rene, robeli a pod. sak kukni na nete... na tej stranke je postovne nad 25€ zadara.... len ked posielas boty spat do CR tak sa to predrazi, preto najskor poskusaj na predajni aspon orientacne aku mas velkost pri tej znacke a az potom objednavaj cez net... obcas tam su zaujimave akcie...