Od 15. rokov mám fľaky na koži
Ahojte dievcata chcem sa informovat od 15r mam problem flaky na kozi kozna ze je to pliesen.Mala som vodicky na potieranie aj mi to trochu pomohlo no neskor sa vratilo.Lenze tu vodicku prestali vyrabat ze nieco skodilo.Tak som to vzdala.Teraz znovu skusam canesten,candibene nic nepomaha chodim do prace a hanbim sa vyzliect.Hanbim sa vyzliect do plaviek su tona svetlej pokozke cervene na tmavej biele skvrny vacsinou chrbat a v miestach pod prsiami kde mam podprsenku viacmenej ked da spotim zvyraznia sa mam 43r
mam ten isty problem biele flaky moc nezmili ale tie cervene vzdy zmiznu ..za tri dni mas po
@lavieenrose no skusala som kedysi ale znovu to skusim
Lamisil?
a hypermangan? viem že to kožná odporúčala na pleseň (aj keď bábätku)
mne kozna odporucila aj syrove kupele..ale dojcila som tak som nemohla
jodova tinktura, sluzi to na dezinfekciu. rozpusti sa vo vode a oplachuje, napriklad si to mozes pridat do kupela. da sa kupit v lekarni, tam ti poradia aj ako koncentrovany roztok si spravit
veru farbi, ale malo by to ist dole citronovou vodou(?). pripadne to vyskusaj cez vikend, ked nemusis byt v praci
@lubka3232 na kožnú plieseň je najlepšie kúpiť v lekárni NIZORAL - neľakaj sa to je na lupiny na vlasy, ale nám keď už nepomáhali žiadne vodičky, tak nám odporučili toto. Určite to zaberá. Natrieš si tie fľaky tým NIZORALOM a necháš pôsobiť cca 10 min a potom zmyješ. Môžeš to opakovať niekoľko dní za sebou a určite plieseň zmizne.
jasne za pokus nic nedate 🙂 drzim palce!
V lekarni kupis Micetal gel, pouzivaj na sprchovanie 2 az 3 krat do tyzdna. Okrem toho na loziska napr. Batrafen krem. Dolezite je loziska natierat aj s cca 2cm lemom. Liecba ma trvat 3 az 4 tyzdne. Biele flaky zmiznu az v lete po opalovani, kedy sa farba postupne zjednoti s okolitou kozou.

imazol krem