icon

Od 15. rokov mám fľaky na koži

linda276
7. feb 2018

Ahojte dievcata chcem sa informovat od 15r mam problem flaky na kozi kozna ze je to pliesen.Mala som vodicky na potieranie aj mi to trochu pomohlo no neskor sa vratilo.Lenze tu vodicku prestali vyrabat ze nieco skodilo.Tak som to vzdala.Teraz znovu skusam canesten,candibene nic nepomaha chodim do prace a hanbim sa vyzliect.Hanbim sa vyzliect do plaviek su tona svetlej pokozke cervene na tmavej biele skvrny vacsinou chrbat a v miestach pod prsiami kde mam podprsenku viacmenej ked da spotim zvyraznia sa mam 43r

lavieenrose
7. feb 2018

imazol krem

lavieenrose
7. feb 2018

mam ten isty problem biele flaky moc nezmili ale tie cervene vzdy zmiznu ..za tri dni mas po

linda276
autor
7. feb 2018

@lavieenrose no skusala som kedysi ale znovu to skusim

aniele
7. feb 2018

Lamisil?

lubka3232
7. feb 2018

a hypermangan? viem že to kožná odporúčala na pleseň (aj keď bábätku)

linda276
autor
7. feb 2018

@lubka3232 co to je?

lavieenrose
7. feb 2018

mne kozna odporucila aj syrove kupele..ale dojcila som tak som nemohla

lubka3232
7. feb 2018

jodova tinktura, sluzi to na dezinfekciu. rozpusti sa vo vode a oplachuje, napriklad si to mozes pridat do kupela. da sa kupit v lekarni, tam ti poradia aj ako koncentrovany roztok si spravit

linda276
autor
7. feb 2018

@lubka3232 a nefarbi to? ja totiz v praci musim nosit biele 😞 prave som to vygooglila

lubka3232
7. feb 2018

veru farbi, ale malo by to ist dole citronovou vodou(?). pripadne to vyskusaj cez vikend, ked nemusis byt v praci

linda276
autor
7. feb 2018

@lubka3232 skusim

3009
7. feb 2018

@lubka3232 na kožnú plieseň je najlepšie kúpiť v lekárni NIZORAL - neľakaj sa to je na lupiny na vlasy, ale nám keď už nepomáhali žiadne vodičky, tak nám odporučili toto. Určite to zaberá. Natrieš si tie fľaky tým NIZORALOM a necháš pôsobiť cca 10 min a potom zmyješ. Môžeš to opakovať niekoľko dní za sebou a určite plieseň zmizne.

linda276
autor
7. feb 2018

@3009 juj pani lubka vsetko skusim a dam vediet pekne dakujem

lubka3232
8. feb 2018

jasne za pokus nic nedate 🙂 drzim palce!

gubika
8. feb 2018

V lekarni kupis Micetal gel, pouzivaj na sprchovanie 2 az 3 krat do tyzdna. Okrem toho na loziska napr. Batrafen krem. Dolezite je loziska natierat aj s cca 2cm lemom. Liecba ma trvat 3 az 4 tyzdne. Biele flaky zmiznu az v lete po opalovani, kedy sa farba postupne zjednoti s okolitou kozou.