icon

Od kedy nosiť dieťa na chrbte?

luciferkax
27. sep 2011

Mám manducu, v návode píše, že od 8 kg, drobec má sedem mesiacov, no celkom sám ešte nesedí. Je vhodné už nosenie na chrbte,? nemyslím stále, len on je taký nespokojný, ked ni eje na mne... a ked vešiam prádlo, alebo robím niečo doma, robilo by sa mi to lepšie, s bábom na chrbte.(snažila som sa robiťt domáce práce , kým spinkal, lenže spí trikrát po 15 minút) Predsalen váhu menej cítiť ako na bruchu 🙂 kedy ste začínali vždy?

katuska26
28. sep 2011

to som ani netušila že na chrbte by sa mali nosiť neskôr??? no ja nosím zatiaľ len na bruchu(síce v ergu ale je to skoro to isté) , viac mi to vyhovuje keď na ňu vidím 🙂 však sedieť ešte nemusí aby bol v manduce... však manduca je ergonomická na klbiky takže ho kľudne do nej dávaj ako vám to obom vyhovuje 😵 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucikan
28. sep 2011

Ja tiez teraz uz asi dva tyzdne nosim na chrbte (drobec ma za par dni rok), ale len doma pri domacich pracach. Neviem ci ma 8 kil, naposledy mal 7,8kg. Dovod je ten, ze ked ho mam na brusku, sape sa mi po vsetkom, riadoch, hrncoch, pradle a nic sa tak neda urobit. Na chrbte nie je extra spokojny, ale tak vydrzat musi, ked sa maka, tak sa maka 🙂 😉 Vonku ho nosim stale na brusku a asi dlho este aj budem, tiez to mam radsej.