Odkiaľ pochádzajú lacné jahody za 2,5 €?
Ahojte prosím keby mal niekto info, odkial sú jahody za 2,5€ na? Samozber 4€ a keď chcem objednať aj s dovozom su po 2,5€ za kilo na inzeratoch? Odkial sú???? Madarské ale preco tak lacno ? Tam bude nejaký háčik.... 🤨🤨
Michalovce,samozber je,resp bude o par dni. Zatial zbieraju oni a cena 7€ za kilo. Na druhom mieste je cca 5€. A tiez sem chodia madari,poliaci a maju od 2,5€ za kilo... Ale preco tak lacno netusim
Michalovce,samozber je,resp bude o par dni. Zatial zbieraju oni a cena 7€ za kilo. Na druhom mieste je cca 5€. A tiez sem chodia madari,poliaci a maju od 2,5€ za kilo... Ale preco tak lacno netusim
@petulda333 emilove sady majú na predaj 1 kg za 8€ a samozber samozrejme 3€ kg
Ale minimálny odber je viac
@petulda333 emilove sady majú na predaj 1 kg za 8€ a samozber samozrejme 3€ kg
Ale minimálny odber je viac
@bbwwoman u nas to nebolo limitovane odberom urcitej vahy,ale minuly rok bol samozber 4€
Samozber Rajka HU 2,8 €, nad 10 kg - 2,60 €.
@bbwwoman u nas to nebolo limitovane odberom urcitej vahy,ale minuly rok bol samozber 4€
@petulda333 to neviem prvý krát idem kupovať ale rodina bežne chodí kupovať a viacery majú veľké polia takže vidno to aj osobne že to není dovážané
@petulda333 to neviem prvý krát idem kupovať ale rodina bežne chodí kupovať a viacery majú veľké polia takže vidno to aj osobne že to není dovážané
@bbwwoman ved ano,mas normalne polia kde je samozber a prve dni zbieraju majitelia. K nam ale chodia po dedinach dodavky a tie predavaju jahody z polska ci madarska
Aj u nas poliaci predavaju 2,5 e za kilo. Samozber je drahsi. Ked sa manzel opytal na tu logiku- niekto mi nazbiera( musia ho zaplatit) a je to lacnejsie ako ked si nazbieram sam- tak povedali. Ze ludia toho na poli aj vele zjedia a jedia a zbieraju len jahody" deluxe"- mensie kusy, ci zvlastne tvarovane ostavaju na poli. Takze sa im oplati predavat "vsetko a lacnejsie".
Aj u nas poliaci predavaju 2,5 e za kilo. Samozber je drahsi. Ked sa manzel opytal na tu logiku- niekto mi nazbiera( musia ho zaplatit) a je to lacnejsie ako ked si nazbieram sam- tak povedali. Ze ludia toho na poli aj vele zjedia a jedia a zbieraju len jahody" deluxe"- mensie kusy, ci zvlastne tvarovane ostavaju na poli. Takze sa im oplati predavat "vsetko a lacnejsie".
@zuzinka888 nielen pojedia ale aj znicia,zvlast ked beru aj male deti a pustia ich len tak
vo štvrtok na tržnici 4,5e/kg.
podľa prízvuku sa mi zdala Maďarka. takže jahody asi niekde z dolniak, popr. Maďarska.
@pupinka23 moja skúsenosť, som z východu a samozber u nás ani neviem, žeby bol. Ale keď prídu Maďari tak majú drahé jahody, keď prídu Poliaci jahody sú výrazne lacnejsie. Čiže môžu byť z PL napr.
@zalka presne tak. Tento tyzden na tom istom trhovisku polsky stanok 4€/kg a madarsky 9 €/kg (Presov)
@ikonica no a pritom Maďari sú južnejšie ako poliaci a majú také vysoké ceny...
Ja som momentálne v BG a tu predávajú z auta... Jahody za 4.50 leva/ cca 2.30e a čerešne za 15 levy / cca 7.8e
@zalka tak poliaci k nam so PO maju kratsiu cestu tak mozno preto 😁 ale taky obrovsky napis mali ti madari, ze madarske jahody 9 € a tie jahody boli take giganticke jak dve tri styri normalne jahody dokopy... Asi pekne prehnojene.

@pupinka23 moja skúsenosť, som z východu a samozber u nás ani neviem, žeby bol. Ale keď prídu Maďari tak majú drahé jahody, keď prídu Poliaci jahody sú výrazne lacnejsie. Čiže môžu byť z PL napr.