Odkiaľ pochádzajú podivné telefonáty z neznámych čísel?
Zdravím volalo mi číslo o 21:30 potom zas to isté o 21:35 tak som zdvihla a taky hrubý mužský hlas nieco ze na byte si zabudla baba ci co nerozumela som mu.. a potom správa zastavím sa.. stalo sa niečo také aj vám? Odkiaľ berú čísla takéto divne telefonáty?
@anonym_autor posli cislo
a co ked si len pomylil cislo?
Toto bol podľa mňa proste fakt omyl, keď ešte aj takúto správu poslal… buď mu niekto dal zlé číslo alebo sa preklikol… a mal hrubý hlas no 😅
Podla mna to chyba nebola lebo zatial co som na nete nasla tak len na jednej stranke to cislo dnes hladali asi piati..
Ja som ho hľadala 🤣
Podla mna to chyba nebola lebo zatial co som na nete nasla tak len na jednej stranke to cislo dnes hladali asi piati..
@sweet20 ale celkovo hľadaní nemá vela
@sweet20 jeden z toho som asi ja, klikla som ho tiež, keď ho sem autorka hodila, možno ho aj ona hľadala, aj ty… a to už sme 3/4 hľadaní čo ukazuje mne 😄 ale ktovie no… možno niekoho hľadá, nevie sa dovolať, tak skúša variácie 😅 všelijakí ľudia sú
@sweet20 mne tam ukázalo len ze celkova hľadané ste len 7x
Nasla som jeden komentar z dneska na nejakej stranke, ze je to obtazujuce cislo.. tak netusim
@sweet20 no a toto som nevidela toto hodnotenie to tam dal asi teraz niekto
Tak potom neviem... alebo mu skus zavolat naspat
Tak potom neviem... alebo mu skus zavolat naspat
@sweet20 nie už to nebudem riešiť. Dakujem baby. Dobru noc 🙂
@anonym_autor este mi napadlo, ze si ten komentar tam nevidela ci nemoze vyvolavat dalsim ludom a , ze si pozeraju ho na nete
@sweet20 moze byt alebo sa len niekto pomýlil alebo sobotna sranda

@anonym_autor blokni a hotovo