icon

Odkiaľ pochádzajú podivné telefonáty z neznámych čísel?

23. aug 2025

Zdravím volalo mi číslo o 21:30 potom zas to isté o 21:35 tak som zdvihla a taky hrubý mužský hlas nieco ze na byte si zabudla baba ci co nerozumela som mu.. a potom správa zastavím sa.. stalo sa niečo také aj vám? Odkiaľ berú čísla takéto divne telefonáty?

sweet20
23. aug 2025

@anonym_autor blokni a hotovo

sweet20
23. aug 2025

@anonym_autor posli cislo

autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
23. aug 2025

a co ked si len pomylil cislo?

lindous
23. aug 2025

Toto bol podľa mňa proste fakt omyl, keď ešte aj takúto správu poslal… buď mu niekto dal zlé číslo alebo sa preklikol… a mal hrubý hlas no 😅

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. aug 2025
@viestta

a co ked si len pomylil cislo?

@viestta to ma tiež napadlo

sweet20
23. aug 2025

Podla mna to chyba nebola lebo zatial co som na nete nasla tak len na jednej stranke to cislo dnes hladali asi piati..

autor
23. aug 2025

Ja som ho hľadala 🤣

autor
23. aug 2025
@sweet20

Podla mna to chyba nebola lebo zatial co som na nete nasla tak len na jednej stranke to cislo dnes hladali asi piati..

@sweet20 ale celkovo hľadaní nemá vela

lindous
23. aug 2025
@sweet20

@sweet20 jeden z toho som asi ja, klikla som ho tiež, keď ho sem autorka hodila, možno ho aj ona hľadala, aj ty… a to už sme 3/4 hľadaní čo ukazuje mne 😄 ale ktovie no… možno niekoho hľadá, nevie sa dovolať, tak skúša variácie 😅 všelijakí ľudia sú

autor
23. aug 2025
@sweet20

@sweet20 mne tam ukázalo len ze celkova hľadané ste len 7x

sweet20
23. aug 2025

Nasla som jeden komentar z dneska na nejakej stranke, ze je to obtazujuce cislo.. tak netusim

sweet20
23. aug 2025
autor
23. aug 2025
@sweet20

@sweet20 no a toto som nevidela toto hodnotenie to tam dal asi teraz niekto

sweet20
23. aug 2025

Tak potom neviem... alebo mu skus zavolat naspat

autor
23. aug 2025
@sweet20

Tak potom neviem... alebo mu skus zavolat naspat

@sweet20 nie už to nebudem riešiť. Dakujem baby. Dobru noc 🙂

sweet20
23. aug 2025
@anonym_autor

@sweet20 nie už to nebudem riešiť. Dakujem baby. Dobru noc 🙂

@anonym_autor este mi napadlo, ze si ten komentar tam nevidela ci nemoze vyvolavat dalsim ludom a , ze si pozeraju ho na nete

autor
23. aug 2025
@sweet20

@anonym_autor este mi napadlo, ze si ten komentar tam nevidela ci nemoze vyvolavat dalsim ludom a , ze si pozeraju ho na nete

@sweet20 moze byt alebo sa len niekto pomýlil alebo sobotna sranda