icon

Odpočúvajú ma?

savoya
9. máj 2023

Pred par dnami som sa rozpravala so sestrou cez telefon,ked odrazu sa priplietol do telefonu neaky muzsky hlas.Myslela som ,ze je to sestrin manzel.Bola som v soku.Toho muza som pocula len je.Nieco hovoril ale nie po slovensky.Co to moze byt?

nelca0510
9. máj 2023

@savoya mal by vôbec niekto záujem tá odpočuvat? Nebol len zlý signál a náhodou sa skrížili dva signály cudzie?

savoya
autor
9. máj 2023

Ja neviem ,ale uz sa mi to stalo dva krat.

natalienka12
9. máj 2023

@savoya Si zaujmova osoba? Politicky exponovana? Dealujes drogy? Ak ano, je mozne ze si odpocuvana.

savoya
autor
9. máj 2023

No tak to vobec

natalienka12
9. máj 2023

@savoya Tak potom naozaj nikoho nezaujimas. Myslis, ze niekoho zaujimaju tvoje storky o vareni alebo ine zenske tliachaniny?

hrabovo
9. máj 2023

Telefonáty mojej mamy, ako aj jej kolegov zvykli odpočúvať. Súkromné. Robila na jednom ministerstve,nebuddem menovať. Bolo to nepríjemné.

nika83k
9. máj 2023

Ak si žena vojaka,policajta,verejného činiteľa je to možné,😉

savoya
autor
9. máj 2023

@nika83k
Nie nie som,ale často sa mi vybija mobil a musim si ho stale nabijat.Vraj je to jeden z priznakov odpocuvania telefonu.

andreatytler
9. máj 2023

Mozno odpocuvaju sestru.
@savoya

savoya
autor
9. máj 2023

Nie mna,lebo ona ten muzsky neznamy hlas nepocula.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
9. máj 2023

@nika83k Si myslis, ze vojakov a policajtov odpocuvaju? 😂 Vies kolko je na Slovensku policajtov? Obycajnych strazmajstrov a podobnych? To by musel byt vysoky policajny funkcionar, aby ho (mozno) odpocuvali. Ja som politicky exponovana osoba a neobavam sa, ze moje sukromne hovory odpocuvaju. Pretoze aj keby, bolo by to nelegalne a nemam sa ani coho bat, nerobim ziadnu nelegalnu aktivitu.

bloger
9. máj 2023

@savoya Mne sa raz stalo, že som niekomu volal. Bolo to v kysuckom Novom Meste. A náhodne som si vypočul rozhovor dvoch ľudí.

bublinka1426
9. máj 2023

@savoya mne zas povedali ze caste ozveny su signalom odpocuvania..ozveny a normalne sa mi isu dobu stalo ze sa mi hovor PREHRAVAL ,,to znamena ze evdiem dialog..a zrazu sa mi to cele zopakovalo :O,,,bola som riadne prelaknuta.

sense
9. máj 2023

Keby ta niekto odpočíva určite ti do telefonu nebude výpravat aby sa prezradil tak kľud.

ndrag
9. máj 2023

Hej, jasne, Sorosovi iluminati z hora ta odpocuvaju, urcite ta aj trackuju cez ten telefon, davaju ti hmyz do potravin, potrebuju predsa vediet hluposti zo zivota bezneho slovaka.

akiana
9. máj 2023

@savoya No tak mozno to nebol manzel, ale iny pan u sestry doma 😁 vzdy pravdepodobnejsie, ako keby ta odpocuvali podla mna

syslik81
9. máj 2023

neskutocne paranoicka .. proste zblblo prepojenie a signal . to sa stava dost casto... a vybijanie telefonu- mozno mas aplikacie na pozadi alebo treba aktualizaciu etc ..vsetko je lepsie vysvetlenie ako ze ta odpocuvaju a este su aj tak blby ze do toho budu kecat

milanemila
9. máj 2023

@savoya nepozerala si pred hovorom nieco na facebooku alebo instagrame? Lebo ak ano tak napr stories na instagrame alebo pribehy/videa na fb sa pustaju aj pocas hovoru ak nemas ztlmene zvuky a pocujes ich iba ty 🤷🏼‍♀️
Naozaj si nemyslim, ze niekoho zaujimaju tvoje hovory.

deimosko
9. máj 2023

@savoya ak mas iphone daj si #21# a vytoc a tam by sa ti malo zobraziť ci ta nahodou niekto neodpocuva

nika83k
9. máj 2023

@natalienka12 s urcitostou ti viem povedat,ze ano,aj nam sa to v minulosti stalo ked bol manzel vo verejnej sprave,ale hadat sa s tebou o tom nebudem ,na to energiu nemám....

ariannazara
9. máj 2023

Bežné sa mi to stáva keď volám s mužom. On je v Nemecku a začne tam niekto po Nemecky hovoriť 🤣

kvietok2891
9. máj 2023

@savoya keď niekoho odpočúvajú tak zvykne byť aj ozvena počas hovoru počuješ svoj hlas mne to príde skôr že máš nejaký vírus v mobile keď sa ti často vybíja mobil

beata_k
9. máj 2023

A ten hlas si urcite pocula v telefone?

h2
9. máj 2023

@nika83k Žartuješ? Žena policajta, vojaka? Vieš, koľko ich je?
@savoya Keby ťa aj náhodou niekto odpočúval, čo celkom určite nerobí, nebol by taký sprostý, aby ti tam začal niečo tliachať. A určite cudzinec, rozprávajúci rečou, ktorú nevieš identifikovať, nebude odpočúvať slovenské rozhovory dvoch sestier.

margaretka_
9. máj 2023

Ja som zvykla pocut svoju vetu zopakovanu, ked som telefonovala s babkou. To bolo podla mna telefonom.
Pri nikom inom sa mi to nestavalo. Ale nemyslim si, ze nas odpocuvali. Na mne ani nie je nic zaujimave, zeby sa tym niekto zaoberal 😀

ninapat
9. máj 2023

Neskusala si zavolat operatorovi, ze co to moze byt? Ci sa to niekomu uz nestalo, ze by s tym mali nejaku skusenost?

nikijezikova
9. máj 2023

🤣🤣🤣🤣

andreatytler
9. máj 2023

@savoya Ved prave ze ak ju odpocuvaju, budu sa snazit aby to hlavne ona nepocula ten hlas.

mircalla
9. máj 2023

Svata prostota