Odpočúvajú ma?
Pred par dnami som sa rozpravala so sestrou cez telefon,ked odrazu sa priplietol do telefonu neaky muzsky hlas.Myslela som ,ze je to sestrin manzel.Bola som v soku.Toho muza som pocula len je.Nieco hovoril ale nie po slovensky.Co to moze byt?
Ja neviem ,ale uz sa mi to stalo dva krat.
@savoya Si zaujmova osoba? Politicky exponovana? Dealujes drogy? Ak ano, je mozne ze si odpocuvana.
No tak to vobec
@savoya Tak potom naozaj nikoho nezaujimas. Myslis, ze niekoho zaujimaju tvoje storky o vareni alebo ine zenske tliachaniny?
Telefonáty mojej mamy, ako aj jej kolegov zvykli odpočúvať. Súkromné. Robila na jednom ministerstve,nebuddem menovať. Bolo to nepríjemné.
Ak si žena vojaka,policajta,verejného činiteľa je to možné,😉
Mozno odpocuvaju sestru.
@savoya
Nie mna,lebo ona ten muzsky neznamy hlas nepocula.
@nika83k Si myslis, ze vojakov a policajtov odpocuvaju? 😂 Vies kolko je na Slovensku policajtov? Obycajnych strazmajstrov a podobnych? To by musel byt vysoky policajny funkcionar, aby ho (mozno) odpocuvali. Ja som politicky exponovana osoba a neobavam sa, ze moje sukromne hovory odpocuvaju. Pretoze aj keby, bolo by to nelegalne a nemam sa ani coho bat, nerobim ziadnu nelegalnu aktivitu.
@savoya mne zas povedali ze caste ozveny su signalom odpocuvania..ozveny a normalne sa mi isu dobu stalo ze sa mi hovor PREHRAVAL ,,to znamena ze evdiem dialog..a zrazu sa mi to cele zopakovalo :O,,,bola som riadne prelaknuta.
Keby ta niekto odpočíva určite ti do telefonu nebude výpravat aby sa prezradil tak kľud.
Hej, jasne, Sorosovi iluminati z hora ta odpocuvaju, urcite ta aj trackuju cez ten telefon, davaju ti hmyz do potravin, potrebuju predsa vediet hluposti zo zivota bezneho slovaka.
neskutocne paranoicka .. proste zblblo prepojenie a signal . to sa stava dost casto... a vybijanie telefonu- mozno mas aplikacie na pozadi alebo treba aktualizaciu etc ..vsetko je lepsie vysvetlenie ako ze ta odpocuvaju a este su aj tak blby ze do toho budu kecat
@savoya nepozerala si pred hovorom nieco na facebooku alebo instagrame? Lebo ak ano tak napr stories na instagrame alebo pribehy/videa na fb sa pustaju aj pocas hovoru ak nemas ztlmene zvuky a pocujes ich iba ty 🤷🏼♀️
Naozaj si nemyslim, ze niekoho zaujimaju tvoje hovory.
@natalienka12 s urcitostou ti viem povedat,ze ano,aj nam sa to v minulosti stalo ked bol manzel vo verejnej sprave,ale hadat sa s tebou o tom nebudem ,na to energiu nemám....
Bežné sa mi to stáva keď volám s mužom. On je v Nemecku a začne tam niekto po Nemecky hovoriť 🤣
@savoya keď niekoho odpočúvajú tak zvykne byť aj ozvena počas hovoru počuješ svoj hlas mne to príde skôr že máš nejaký vírus v mobile keď sa ti často vybíja mobil
A ten hlas si urcite pocula v telefone?
@nika83k Žartuješ? Žena policajta, vojaka? Vieš, koľko ich je?
@savoya Keby ťa aj náhodou niekto odpočúval, čo celkom určite nerobí, nebol by taký sprostý, aby ti tam začal niečo tliachať. A určite cudzinec, rozprávajúci rečou, ktorú nevieš identifikovať, nebude odpočúvať slovenské rozhovory dvoch sestier.
Ja som zvykla pocut svoju vetu zopakovanu, ked som telefonovala s babkou. To bolo podla mna telefonom.
Pri nikom inom sa mi to nestavalo. Ale nemyslim si, ze nas odpocuvali. Na mne ani nie je nic zaujimave, zeby sa tym niekto zaoberal 😀
Neskusala si zavolat operatorovi, ze co to moze byt? Ci sa to niekomu uz nestalo, ze by s tym mali nejaku skusenost?
🤣🤣🤣🤣
@savoya Ved prave ze ak ju odpocuvaju, budu sa snazit aby to hlavne ona nepocula ten hlas.
Svata prostota

@savoya mal by vôbec niekto záujem tá odpočuvat? Nebol len zlý signál a náhodou sa skrížili dva signály cudzie?