Odpočúvajú ma?
Pred par dnami som sa rozpravala so sestrou cez telefon,ked odrazu sa priplietol do telefonu neaky muzsky hlas.Myslela som ,ze je to sestrin manzel.Bola som v soku.Toho muza som pocula len je.Nieco hovoril ale nie po slovensky.Co to moze byt?
@savoya Si zaujmova osoba? Politicky exponovana? Dealujes drogy? Ak ano, je mozne ze si odpocuvana.
@savoya Tak potom naozaj nikoho nezaujimas. Myslis, ze niekoho zaujimaju tvoje storky o vareni alebo ine zenske tliachaniny?
Telefonáty mojej mamy, ako aj jej kolegov zvykli odpočúvať. Súkromné. Robila na jednom ministerstve,nebuddem menovať. Bolo to nepríjemné.
@nika83k Si myslis, ze vojakov a policajtov odpocuvaju? 😂 Vies kolko je na Slovensku policajtov? Obycajnych strazmajstrov a podobnych? To by musel byt vysoky policajny funkcionar, aby ho (mozno) odpocuvali. Ja som politicky exponovana osoba a neobavam sa, ze moje sukromne hovory odpocuvaju. Pretoze aj keby, bolo by to nelegalne a nemam sa ani coho bat, nerobim ziadnu nelegalnu aktivitu.
@savoya mne zas povedali ze caste ozveny su signalom odpocuvania..ozveny a normalne sa mi isu dobu stalo ze sa mi hovor PREHRAVAL ,,to znamena ze evdiem dialog..a zrazu sa mi to cele zopakovalo :O,,,bola som riadne prelaknuta.
Keby ta niekto odpočíva určite ti do telefonu nebude výpravat aby sa prezradil tak kľud.
Hej, jasne, Sorosovi iluminati z hora ta odpocuvaju, urcite ta aj trackuju cez ten telefon, davaju ti hmyz do potravin, potrebuju predsa vediet hluposti zo zivota bezneho slovaka.
neskutocne paranoicka .. proste zblblo prepojenie a signal . to sa stava dost casto... a vybijanie telefonu- mozno mas aplikacie na pozadi alebo treba aktualizaciu etc ..vsetko je lepsie vysvetlenie ako ze ta odpocuvaju a este su aj tak blby ze do toho budu kecat
@savoya nepozerala si pred hovorom nieco na facebooku alebo instagrame? Lebo ak ano tak napr stories na instagrame alebo pribehy/videa na fb sa pustaju aj pocas hovoru ak nemas ztlmene zvuky a pocujes ich iba ty 🤷🏼♀️
Naozaj si nemyslim, ze niekoho zaujimaju tvoje hovory.
@natalienka12 s urcitostou ti viem povedat,ze ano,aj nam sa to v minulosti stalo ked bol manzel vo verejnej sprave,ale hadat sa s tebou o tom nebudem ,na to energiu nemám....
Bežné sa mi to stáva keď volám s mužom. On je v Nemecku a začne tam niekto po Nemecky hovoriť 🤣
@savoya keď niekoho odpočúvajú tak zvykne byť aj ozvena počas hovoru počuješ svoj hlas mne to príde skôr že máš nejaký vírus v mobile keď sa ti často vybíja mobil
@nika83k Žartuješ? Žena policajta, vojaka? Vieš, koľko ich je?
@savoya Keby ťa aj náhodou niekto odpočúval, čo celkom určite nerobí, nebol by taký sprostý, aby ti tam začal niečo tliachať. A určite cudzinec, rozprávajúci rečou, ktorú nevieš identifikovať, nebude odpočúvať slovenské rozhovory dvoch sestier.
Ja som zvykla pocut svoju vetu zopakovanu, ked som telefonovala s babkou. To bolo podla mna telefonom.
Pri nikom inom sa mi to nestavalo. Ale nemyslim si, ze nas odpocuvali. Na mne ani nie je nic zaujimave, zeby sa tym niekto zaoberal 😀
Neskusala si zavolat operatorovi, ze co to moze byt? Ci sa to niekomu uz nestalo, ze by s tym mali nejaku skusenost?
@savoya Ved prave ze ak ju odpocuvaju, budu sa snazit aby to hlavne ona nepocula ten hlas.

@savoya mal by vôbec niekto záujem tá odpočuvat? Nebol len zlý signál a náhodou sa skrížili dva signály cudzie?