icon

Odporúčania na antivírus pre iPhone: Ktorý vybrať?

matusik90
13. okt 2024

Ahojte-máte vo svojom iPhone nejaký antivirak?Ktorý doporučujete?Ďakujem.

kaktusik007
13. okt 2024

@matusik90 antivir? v jablkovom zariadeni? 🤦‍♀️

babushkaem
13. okt 2024

@matusik90 nie tam netreba instalovat ziadny. Ios ma svoj. Ja mam teda iphone 12 rokov a nikdy som ziadny antivirak nemala

matusik90
autor
13. okt 2024

@kaktusik007 Prečo ten výsmech? myslíte že majú na dnešnú dobu dostaočné zabezpečenie?

matusik90
autor
13. okt 2024

Možno áno, ja neviem, ale príde mi že v dnešnej dobe, pri týchto kyberútokoch...neviem...

niekto2hy
13. okt 2024

@matusik90 Ked nebudes klikat na kadejake linky,sms spravy...,tak sa nemas coho bat.

kaktusik007
13. okt 2024

@matusik90 aky vysmech?
len pozastavenie sa. Vela ludi ma iphone lebo je cool, no paradoxne nic o systemoch apple nevedia. a kyberutoky??? za 99,99% problemov je zodpovednost medzi klavesnicou a stolickou ---- cize hluuuupost ludi. Kto uz len by chcel zrovna TEBA kyberneticky napadnut? Co si celebrita, ze chcu tvoje sukromie vytarat alebo mas v telefone kody od jadrovych zbrani? 🤦‍♀️

kittykat22
13. okt 2024

@matusik90 apple pracuje na uplne inom principe ako windows. Na iOS neexistuje antivirus 🙂 Normalne fungujes na iphone a nic neriesis. Musis si ale davat pozor komu davas svoje udaje, kde klikas online a davas info o svojej banke. Ale ze by niekto cez iOS kradol peniaze, tak to pocujem prvy krat. Data sa vykradaju cez velke firmy kde su v databazach udaje o uzivateloch a citlivych udajoch. Su to informacie o stovkach tisic uzivatelov. Neoplati sa cielit na ludi jednotlivo. Prilis prace. A predpokladam, ze nebudes nejaky uber milionar, ze by si to musel prave riesit.

matusik90
autor
13. okt 2024

@babushkaem ok diky za odpoveď.neviem o iOS dokopy nič.

judar
13. okt 2024

Na iphone ti je antivir prd makovy platny ...avsak ci uz iphone alebo android maju jedno spolocne ze nikdy nevies co na nich v pozadi pracuje a odpocuva a podla toho ti generuje a podsuva informacie na zaklade bud algoritmu podla tvojho zaujmu vyhladavania alebo rovno odposluchu - mozes sa s niekym rozpravat a mat telefon pobliz a ono to zacne z odposluchu generovat