Odporučíte osvedčenú vešticu
Ahojte, niekto odporučiť vešticu ? Najlepšie takú s ktorou máte skúsenosť 🙂
... nie, ale osvedceneho psychiatra ti rada odporucim 🙂
Robite si srandu ale keby vam vestica povedala najprv co vsetko ste v zivote zazili asi by vam padla sanka 😉
Robite si srandu ale keby vam vestica povedala najprv co vsetko ste v zivote zazili asi by vam padla sanka 😉
@marlo Jasné. A keby mi to povedal aj horoskop v Novom Čase, asi by mi odpadla aj panva. Veštice hovoria to, čo by sedelo na 90 % ľudí, a potom si každý v tom nájde svoj osud. To nie je zázrak, to je dobre nacvičená manipulácia zabalená do sviečok a závoja.
Ale ak ti padla sánka, tak možno to bola skôr alergia na zdravý rozum. 😉
@girl89 Ja skusim odpovedat seriozne a z pohladu cloveka, ktory pripusta, ze vsetkemu na svete este nerozumieme a niekto moze mat aj rozne zvlastne schopnosti. Ja si myslim, ze tvoj zivot jednoducho nie je dopredu nalinkovany tak, ze nejaka vestica si to moze precitat a povedat ti, ako to dopadne. To by sme boli len roboty plniace prikazy v programe, bez slobodnej vole.
Kamarat chodil k vestici, vraj mu to sedelo. Dal mi na nu kontakt, keby som potrebovala, ale ja si z vyssie uvedenych dovodov vestit nenechavam. Bola tam ale moja kamoska, tusim aj 2x a sedelo jej to. Poslala tam svoju pribuznu, sedelo to vraj tiez. Minuly rok tam kamoska bola znova, ohladom velmi dolezitej veci. Vestica jej odporucila, ze ma do toho ist, ze to dopadne dobre a poskytla aj detaily a predpovede ohladom inych veci. A ono to nevyslo. Nevyslo tento raz nic a kamoska skoncila s traumou a dlhodobymi problemami kvoli rozhodnutiu, ktore urobila na zaklade tej vestby.
Kazdy ma na to svoj nazor.... ja poznam toho celkom dost okolo a vela veci sa splnilo.
Moja mamina ked bola u vestici prvy krat ... bola oblecena v ciernom.. niekedy bezne tak chodila... vestica jej povedala preco je cela v ciernom kedze jej otec a mamina davno zomreli.. a to sa jej nic nepytala. Povedala jej ze buduci rok vidi svadbu ale ze to dlho nevydrzi ze do roka sa rozidu... sedelo to presne... brat sa do roka rozviedol... mne predpovedala vojencinu... povedala presne rocne obdobie... kam presne nevedela uplne presne povedat len ze niekde okolo BA ... isiel som do Malaciek.
Suseda bola rozvedena mala 3 deti ... bola zvedava co s nou bude tak isla k vestici... povedala jej vestica ze bude mat este jedno babo... vysmiala ju... presiel cas nasla si znamost a veru mala stvrte dieta.
Moj byvaly kolega si robil z toho srandu... isiel zo zvedavosti... dlho som ho cakal vonku pred dverami... ked sa dvere otvorili v kuse reval.. som ho nespoznaval.... povedala mu cely zivot kde vyrastal a co zazil... vraj v blizkej buducnosti pojde pracovat do zahranicia... nechcel tomu verit.... veru isiel do severnych krajin.
Mne predpovedala moju zenu 🙂 vraj sa mi ozve ale nevedela mi povedat ze ako... ze mi pride od nej nieco ako smska ale nieje to smska... nevedla sa vyjadrit... napisala mi na pokeci RP... je tomu uz veeela rokov a sme spolu stastny a mame aj dieta 😉
Je toho viac ale nebudem sa tu rozpisovat.
Niekto tomu veri niekto nie... neberiem nikomu jeho nazor.
Kazdy ma na to svoj nazor.... ja poznam toho celkom dost okolo a vela veci sa splnilo.
Moja mamina ked bola u vestici prvy krat ... bola oblecena v ciernom.. niekedy bezne tak chodila... vestica jej povedala preco je cela v ciernom kedze jej otec a mamina davno zomreli.. a to sa jej nic nepytala. Povedala jej ze buduci rok vidi svadbu ale ze to dlho nevydrzi ze do roka sa rozidu... sedelo to presne... brat sa do roka rozviedol... mne predpovedala vojencinu... povedala presne rocne obdobie... kam presne nevedela uplne presne povedat len ze niekde okolo BA ... isiel som do Malaciek.
Suseda bola rozvedena mala 3 deti ... bola zvedava co s nou bude tak isla k vestici... povedala jej vestica ze bude mat este jedno babo... vysmiala ju... presiel cas nasla si znamost a veru mala stvrte dieta.
Moj byvaly kolega si robil z toho srandu... isiel zo zvedavosti... dlho som ho cakal vonku pred dverami... ked sa dvere otvorili v kuse reval.. som ho nespoznaval.... povedala mu cely zivot kde vyrastal a co zazil... vraj v blizkej buducnosti pojde pracovat do zahranicia... nechcel tomu verit.... veru isiel do severnych krajin.
Mne predpovedala moju zenu 🙂 vraj sa mi ozve ale nevedela mi povedat ze ako... ze mi pride od nej nieco ako smska ale nieje to smska... nevedla sa vyjadrit... napisala mi na pokeci RP... je tomu uz veeela rokov a sme spolu stastny a mame aj dieta 😉
Je toho viac ale nebudem sa tu rozpisovat.
Niekto tomu veri niekto nie... neberiem nikomu jeho nazor.
@marlo ale autorka chce odporucanie na veštice, tak jej daj kontakt na tú, s ktorou máš skúsenosť.
Daj si pokoj s vesticou. Chceš mať problémy?
Milá otázka! Ja osobne som zatiaľ vešticu neskúšal– ekonomické prognózy mi úplne stačia na každodenné dávky neistoty. Ale ak by nejaká veštica vedela spoľahlivo predpovedať vývoj inflácie, sadzby ECB a výsledky volieb, hneď si u nej zarezervujem termín! Zatiaľ však odporúčam kombinovať zdravý rozum, fakty a možno štipku intuície. Ale pozor – aj veštby treba čítať medzi riadkami, ideálne s kalkulačkou v ruke.

Ahoj, ja som osvedčená veštica. Môžem ti do správy zaslať cenník? 🙂🔮 Ako dôkaz mojej osvedčenosti som si práve vyveštila, že máš 36 rokov.