icon

Odporučte dámsku sladkú púdrovú vôňu

kirjaklambrid
8. jún 2020

Ahojte baby, už veľmi dlho pokukujem po nejakej nádhernej novej vôni... zapáčili sa mi pudrove vône... vedeli by ste mi nejakú odporučiť?
Rada by som si ich ovoniala, porovnala a rozhodla pre tú pravú... ďakujem. 🙂

Strana
z2
mirage
8. jún 2020

musi byt len z Danska? Ci moze byt aj z Talianska? 🙂

c_est_la_vie
8. jún 2020

@kirjaklambrid cokolvek od chloe, z lacnejsich jil sanders.

c_est_la_vie
8. jún 2020

@mirage asi mala byt damska 😀

heidy222
8. jún 2020

Chloe su uzasne, konecne som sa capla Po vrecku a kupila som si, dlho vydrzi, proste kvalita. Najviac pudrova je Chloe love. Potom escada ma jednu pudrovu tiez skvelu

mirage
8. jún 2020

@c_est_la_vie ja viem 🙂

tenerifka
8. jún 2020

@heidy222 tie co pises su tak pre pubertiacku, dcera aj jednu aj druhu pouzivala v 14-tich

mirage
8. jún 2020

@tenerifka mylis sa, moje kolegyne ju maju, mne sa nepaci, ma ju kazda druha, ale teda skor ju citim na zenach ako na dievcatach.

heidy222
8. jún 2020

@tenerifka no neviem, ja som ako pubertiacka nemala 70 eur na chloe vonavku... Escada Ma jednu dobru, ostatne su priliz ovocne. Tak daj ty nejaku pre dospelacku

tenerifka
8. jún 2020

@mirage to fakt? My sme jednu kupovali na letisku, a potom druhu tu u nas, a teda jasna poziadavka bola pre mlade dievca, a dcera si aj vybrala. Mne to tiez nevoni, voni mi tak "vsedne". Ja som dlho ficala na Narciso Rodriguez Essence-pudrova voña, taka strieborna flaska, ale uz ju nevyrabaju

tenerifka
8. jún 2020

@heidy222 ta Narciso bola uzasna, neskutocna...teraz maju v ponuke inu a je to uplne iny styl, k tej predchadzajucej sa ani nepriblizuje

kirjaklambrid
autor
8. jún 2020

@mirage 🤣 dámska, ospravedlňujem sa... telefón si to opravil 🤷🏼‍♀️
@c_est_la_vie
@heidy222
Ďakujem, áno pokukujem po chole, no našla som aj nejakú GUESS púdrovú a dokonca aj adidas púdrovú... 🤷🏼‍♀️ Zaujíma má aj iný objektívnejší názor, ako pani predavačky... že jej všetko vonia a všetko sa jej páči, len aby som to kúpila 🤣 a z vysoka kašle na to čo reálne chcem 🤣

tenerifka
8. jún 2020

Tato, mam este tak 1/4 a koncime, tiez si uz musim zacat hladat novu voñu

heidy222
8. jún 2020

Este jedna mi napadla, od JOOP, velmi pudrova ale svieza. Asi si znova kupit tuto Ked Chloe je out (asi Tak dlho som Po nej tuzila , ze som uz na nu zostarla 😂)

kirjaklambrid
autor
8. jún 2020

@heidy222 tá JOOP nie je pánska? 🤔 alebo sa mi to zdá? 😄

heidy222
8. jún 2020

@kirjaklambrid je aj damska verzia, Taka nenapadna flaska s oranzovym obsahom. Urcite vyskusaj

c_est_la_vie
8. jún 2020

@kirjaklambrid guess aj adidas su take “vodicky” za par eur, radsej chod do kvalitnejsej

sandra151
Autor odpoveď zmazal
tata1401
8. jún 2020

@heidy222 ešte si zohnala chloe love?😲to bola moja top ale pokiaľ dobre viem už sa nepredáva...

heidy222
8. jún 2020

@tata1401 aha no vidis aka som stara 😂

hettinka
8. jún 2020

@kirjaklambrid skús Ariana Grande, hlavne ružová Ari je taká

hettinka
8. jún 2020

@heidy222 JOOP! má aj dámske vône

heidy222
8. jún 2020

@hettinka tuto som myslela

hettinka
8. jún 2020

@heidy222 aj tu som mala, mne moc nevoňala, ale áno, je sladká a pudrova.

hettinka
8. jún 2020

Teraz mám tuto, je jedinečná, úplne ina ako čokoľvek, čo som voňala, vyslovene rozpoznateľná vôňa, trosku ťažšia.

hettinka
8. jún 2020

Tuto Arianu som myslela

lucinka1988
8. jún 2020

@kirjaklambrid pre mňa sú jednoznačné topky YSL Libre a Lancome Idole...

heidy222
8. jún 2020

@hettinka 👍 vyskusam

anika
8. jún 2020

@kirjaklambridnapr. lalique satin a ysl manifesto l elixir

c_est_la_vie
8. jún 2020

@lucinka1988 lancome tiez zboznujem, ale tresor ediciu 🙂

mimi155
9. jún 2020

Uplne rovnako ako Love Chloe vonia toaletka z Pull&bear, nazov je Phyllis,stoji tusim 15e,nádherná pudrova vona a vydrzi fakt celý den🙂

Strana
z2