Odporučte mi aviváž - trvácnu, sviežu a s krásnou vôňou
za mna silan a cocolino su top. veci krasne vonaju aj ked sa ususia
Cocolino ruzove 😊
jednoznacne Silan, séria Supreme 🙂
Ja som zacala kupovat ekologicku capovanu avivaz, pradlo je pekne vonave a nenici mi to pracku 🙂
Čierny Silan
Avivaz je sama chemia... 🙂 a celkom dobre svinstva. a uvolnuje sa to do vzduchu a prcha to... tam je podla mna viacero faktorov. Pokial nemas pradlo v uzavretom priestore, urcite to casom vyprcha... takze mat dlhodobo vonave pradlo je podla mna nerealne, alebo by si musela davat vysoke davky avivaze a aj tak... dalsia moznost a podla mna realnejsia, je nast nejaky sposob, ako prevonat satnik... ci uz sacky so susenymi kvetmi napriklad levandule, esencialne oleje, parfemovane mydielka a podobne, moznosti je viacero... tusim existuju aj sacocky na zavesenie do skrine, vacisnou to robia tie iste znacky ako avivaze....
jednoznačne cocolino.......
nepouzívam aviváž. radsej ekologické pracie gely s kránymi vôňami z čapovanej drogérie 🙂
Frosh
Cocolino 😍
Ďakujem krásne každej za rady. 🥰
cocolino blue splash
Talianska aviváž Fabuloso, konkrétne Fiori di Lino. Alebo Chante Clair, v tých menších, koncentrovanejsich fľaškach. Kúpiš na stránkach, ktoré sa venujú predaju aviváží z Talianska. V drogérii nekupis.