icon

Odporučte model Philips Lumea

abcd3
13. máj 2020

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto vecičkou a či by mi niektorá vedela odporučiť nejaký model? Chcem to hlavne na oblasť bikín. Je možné si odstrániť chĺpky aj na chúlostivých miestach (aspoň vrch ohanbia, ten trojuholník, nie nižšie k sliznici)? A či by mi stačil napr. model PL Advanced IPL SC1998/00 alebo ísť radšej do toho novšieho? Prosím len baby, ktoré s tým majú skúsenosti, ďakujem 🙂

purplerain
13. máj 2020

Ja som mala precision plus, používala som ho 2-4x za mesiac zo začiatku potom asi 1-2x za 2 mesiace lebo fakt spomalil a niekde takmer odstránil chĺpky. Možno keby som častejšie tak zmiznú úplne ale nemala som vždy čas..; vydržal takmer 6 rokov, vlani mi v ňom odišla baterka a tá sa vraj nedá vymeniť (!)..no naštvalo ma to lebo drahý za to vysolil vyše 400 éčok. Na nete sú aj názory že ak sa lumea pravidelne nenabíja každé 2 mesiace že sa to vraj stáva🤨 toto je pre mňa negatívum, ináč som s výsledkami bola vždy spokojná.

lucinka1988
14. máj 2020

@abcd3 mam prestige a maximálna spokojnosť

barb06
14. máj 2020

ak môžem, pripojím sa, tiež ma totiž zaujíma názor; rozhodujem sa, či lumea alebo pôjdem na laserovú depiláciu

abcd3
autor
15. máj 2020

@purplerain a je možné to teda použiť aj na hore spomínaných chúlostivých miestach? Lebo tuším, že niekde píše, že sa to neodporúča 🙄

purplerain
15. máj 2020

@abcd3 ja som používala aj tam, s mierou lebo to môže páliť vzhľadom na chúlostivú oblasť, a zatiaľ je všetko na svojom mieste😬 keď sme sa pokúšali o bábätko vždy som si najprv spravila test, v tehotenstve sa to nemá používať.