Odstránenie tetovania laserom

lulla45
8. nov 2023

Ahojte. Prosím vás je tu niekto kto ma skúsenosť s odstránením tetovania laserom?

daniela2202
8. nov 2023

@lulla45 známy bol, skoro nič neodstránili, vytvorili sa koloidné jazvy, chce ich zažalovať

pluss
8. nov 2023

@lulla45 ja chodím pravidelne

egonsk
8. nov 2023

idealne je sa netetovat, lebo je to na cely zivot a odstranenie vzdy prineste nejake dokazy na povrchu koze.
Kedysi sa tetovali najviac basisti, lebo im to bolo uz jedno ako dopadnu v zivote, teraz je moderne zo seba robit tapetu a nemysliet, ako to bude vyzerat o 20-40 rokov a ake rizika to so sebou nesie (chemia je chemia).
Ale inak mne osobne je jedno ci sa niekto potetuje, ked ho to urobi stastnym, nech sa kludne tetuje aj kazdy den 🙂 Vzdy platilo, ze ten kto ma v hlave, nemusi mat na hlave. ;)

damira90
8. nov 2023

Da sa jeden komjatican bol v Nitre. Ukazoval mi veľkú krku na chrbte a bola.fakt veľká. A nazivo tam nemal nič. Bol tuším 3 z ci 2 tam. Zmizlo mu to on si pochvaľoval.. kde bol netuším nebavim sa sním dlhšie napíšeme.. ale zmizlo to asi v nejakom štúdiu. Zevraj to také isté je ako keď tetuju akože bolesťou takže to ani neboli. Jedine na kosti možno.

damira90
8. nov 2023

Ved skus nenechaj sa dohovoriť mudrlabtmi chápem ze ta štve tetovanie- neboj nie si sama na svete. A ego si tu vypisovať a také co a načo máš kerku a múdrosti to nech so nechajú na kostol . Pozri si recenzie po nete aj.. možno nájdeš bezproblémové osvedčené.

egonsk
8. nov 2023

@damira90 clovek by ocakaval, ze jej napises, ze nech si to pretetuje na nieco ineho, ked nie je spokojna, ale vzdy dokazu ludia niecim prekvapit, ako napriklad posielanim mudrosov do kostola :D Joj esteze mame ten internet, inak by par z nas malo fakt velmi tazky a jednotvarny zivot 🙂

damira90
8. nov 2023

@egonsk to ze si si adresu spravil/a na teba je tvoj problemik. Na to píšem tej dievčine nech si odstrani co chce to je jej vec. Nie tvoja ani moja písať pretetuj. A jednotvárny máš ty Podľa seba súdim teba alebo skôr takéto výrazy používajú smerom k tebe. Hakliva osôbka musia to mat a tebou vesele. Tak keď nevieš uľaviť tej babe co ma asi obavy a neskúsených nekomentuj že sa keruju basisti a ze takí akoby nemaju v hlave.. ty vieš sám najlepsie ale aka/aký si. Pedantik

damira90
8. nov 2023

Kritizovaní ludia odmalicka budú vždy kritizovať iných a všetko všade ste jak vš.

vanilkovazmrzka
8. nov 2023

@egonsk tato rada je velmi uzitocna cloveku, ktory si chce dat odstranit tetovanie, skutocne. Nakopni mu stroj casu a vrat ho do doby, kedy sa moze nepotetovat.

vanilkovazmrzka
8. nov 2023

@lulla45 nemam skusenost, ale od znamych viem, ze to boli viac ako tetovanie a ak mas nieco vacsie, bude treba na viac krat.

egonsk
9. nov 2023

@damira90 nejakosi ti zlyhava google translator, alebo tvoje korene siahaju mimo slovenska, ked vidim tu mongolstinu v tvojej rozhorcenej reakcii 🙂 ... a to som si vzdy o sebe myslel, ze mam desnu gramatiku ;)

damira90
9. nov 2023

@egonsk takže ta urázali aj aha, ...mi ta je ľúto:D si musela veľmi rozmýšľať pri odpisovaní zas. bolelo to ?
Nie ak by si porozmyslala tak by ti trklo že nové mobily majú automatické upravovanie slova klavesnice ale toto je strata času keďže niekto obmedzený nechápe co tým myslím asi to v škole moc nepálilo

damira90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
damira90
9. nov 2023

Schiza najskôr píše žiadne kerky sú jak basisti- potom napíše pretetuj si to na iné. Dobre vadné

puertorico
9. nov 2023

Niekto proste nechce žiadne tetovanie, nemusíte sa tu doťahovať či si to pretetuje, alebo nie. V Nitre to robí Tattoo Lubicio či ako to má .. Luboš proste 😂 Má tetovacie štúdio a aj odstraňuje laserom. A ešte Dermacenter to robí.

katka708
9. nov 2023

Michal Lacuška vo Veľkom Kyri odstraňuje všetko. Aj na tele aj nepodarene obočká

egonsk
9. nov 2023

@damira90 pri tebe chapem, ze preco sa stale viac zdoraznuje problem zvysovania poctu ludi, co maju problem citat s porozumenim 🙂 Ale nevadi, neboj, ja ta prerabat nebudem, tebe to casom mozno dojde, ked si zopakujes citanie prispevku, ktory ta povodne tak rozohnil 🙂

damira90
9. nov 2023

@egonsk hohoo ty velice dobre vies co som o tebe napísala 🙂 nie ze mongol. Sa nerob. Papa

paris1813
22. nov 2023

@lulla45 ahoj áno ja, daj si pozor na kvalitný laser a kam pôjdeš , určite nie Chironax Piešťany majú veľmi zle recenzie aj na nete , mám jazvu v obočí kôli nim , potom som bola v Žiline a pohoda , pekne mi to odstránili - išlo o permanentny mejkap obočia( 3 sedenia mi odstránili obočie na 80%)