Odstránenie zlatých detailov na bunde
Ahojte ako ich prefarbiť ? Sú už také zosuchane škaredé rada by som to dala na čierno alebo ako ?☹️ Dakujem
Máš vo všetkých slovách prehodené písmenká i a y 😉
@melanta ja som to slovo detayjlov ani nevedela prečítať .( Nadpis už opravili )ale prišlo mi to milé 😂 .skúsila som to preniesť do môjho písomneho prejavu .nikdy som nepísala tak dlho takýto krátky príspevok 😂
Ale stále plati ta rada so sprejom .dokonca možno ich ani autorka nemusí odmontovať ,stačí podlozit kartón ,aby sa odev nezastriekal . Možno by to tak slo
Zastriekat to mozes, ale neviem, ako ochranis tu cast odevu, ktora prechadza cez tie zlate detaily, jedine, ze by si ich vedela odparat, vyhacknut, odmontovat.. a potom dat spat. Aj je to detail, co sa pouziva, napr. Nim zapinas bundu, tak sa skoro farba osucha, ak je to napr.cbok na nepouzivanem vrecku, tak to vydrzi chvilu, ale v pracke to tiez farbu "otlcie". Nic moc. Kup novu
Oprava cbok, mal byt cvok
Aj je to detail, malo byt, ak je to detail
@mk1111111111 len tak mimo..prispevok si vies aj opravit len rozklikni tu sipku vpravo
Prepáčte neviem čo sa rieši😅 bol nejak inak napísaný nadpis ? Ospravedlnujem sa ale nevidím tam teraz chybu a detayli snáď 🤣🤣🤣 som to tak nenapísala dúfam 😂
Detayjlov tam bolo napísané 😂 ... Ale ja som sa len pousmiala ,keďže ostatné bolo dobre ,tak som myslela ,že nejaký aktívny škriatok .lebo mne to ani mobil nechcel napísať 😂 .. a pozerám ,že mi zmazali odpoveď , nevysmievala som sa .. to bolo na odľahčenie .ale chápem 😉🙂