Odsúdenie vulgarizmov voči ženám v parlamente
Vyzývam všetky ženy, aby ostro odsúdili používanie vulgarizmov voči ženám v Národnej rade SR. V ktorej práci by si dovolil kolega vynadať kolegyni do súk?
Mentalneho atleta Huliaka do parlamentu dostali rovnako mentalne vybaveni volici ako je on, takze comu sa cudujete... To co sa deje v parlamente, vo vlade je dosledok toho, ze slusni ludia prenechali pravo rozhodnut o obsadeni parlementu na tych, ktorym mentalni atleti Huliakovho, Simkovicovej, Blanarvho alebo aj Ficovho typu imponuju
ja mám pocit akoby sa slušní ľudia tejto spodiny báli
@veklipo máš pravdu. Už sme tu mali všeličo, ale tá zberba, ktorú Danko dotiahol do vlády a parlamentu (lepšie povedané, ktorá Danka dostala do parlamentu) je fakt suterén. Ale na ich čele stojí nie Danko, ale Fico so svojím čoraz hulvátskejším chovaním, vyjadrovaním na úrovni zapľuvanej topoľčianskej krčmy 4. cenovej skupiny (neustále opakovanie trápneho výroku "prd do Stromovky", "rež a rúbaj do krve po Šimečkovej kotrbe" a mnohé ďalšie) a hlavne činmi, ktoré tejto verbálnej stoke zodpovedajú. Ešte sa dočkáme aj horšieho...
A k comu dopomohla zenam Madeleine Albrightova?
Fakt ma to zaujima, lebo uz to tu citam neviem kolky krat tento vyrok.
Ale nepaci sa mi ze si tam takto nadavaju, je jedno z akych stran medzi sebou.
priznam sa, ze mi skoro zabehlo, ked som si to dnes precitala... to je uplne dno toto.... ale ked si pomyslim, ze toto niekto volil a mozno si este niekto dokonca mysli, ze je OK spravanie tohto cloveka a ze dobre jej povedal... no cele zle
Poslanec Rudolf Huliak (SNS) v pléne znovu povedal, že sa nemá prečo obhajovať, a že sa „večer ospravedlní svojej suke na dvore“. Reagoval tak na výzvy viacerých poslancov, aby sa ospravedlnil poslankyni Plavákovej, ktorú nazval sukou.
@veklipo nuz ale v dnesnej dobe uz nevies kto sa ako identifikuje. Co ak niekoho urazi, ze ho oznacuju za zenu? 😁
@kosicanka2018 buď rada, ze nemáš tento problém. Možno je to pre niekoho vtipne, ale ty netušíš, ako sa dlhé roky trapia ľudia, ktorí nedokážu zaradiť svoju orientáciu. Nedokážu mať zdravé vzťahy, trpia aj ich partneri. Tu je plno príspevkov o tom, ako sa rozpadajú partnerstva kvôli intímnemu životu.
@amonet vidíš, ty ma najprv obvinis z agresivity a potom moralizujes. Hnev je uplne oprávnená reakcia s odporúčanie vypnúť MK a vzdelavat sa je fakt. Ja na rozdiel od Teba nerobím zo seba Matku Terezu. Na zjavnú hlúposť nebudem reagovať “v rukavičkách”. To nie je ponižovanie. Sú to len priame slova a výzva k činnosti. Ani náznakom som nehodnotila osobnosť dotyčnej.
@llaurita mozno keby si to necitala, ale videla tu tlacovku a nasledne pocula v NR tak sa na to divas inak....ale kto chce psa bit palicu si najde, za mna to bol tiez jeho vyrok no-go, ale vypocula som si to dva krat a neoznacil Plavakovu za suku ale zeny ktore nepovazuju plod za zivot....a to som zastanca toho ze ist/neist na potrat ma byt rozhodnutim matky...nie ineho muza, nie inej zeny....
Ale treba vyrobit kauzu...tak to vidim ja
@tomasisa
@llaurita
"Tato zena si nezasluzi nic ine, ako pomenovanie s* . V ponimani, ze si nezela a respektive nema a necti si zakladne otazky ludskeho zivota bohom dane ludskej rase."
https://www.ta3.com/clanok/959413/hlas-podporil...
Môžte podpisovať
https://www.peticie.com/povedzme_nie_urakam_a_p...
@tomasisa no praveze som to aj pocula. A zobrala som to aj osobne, lebo aj ja som jedna z tych zien, ktore nie su proti interupciam, cize aj mna vlastne oznacil za suku... A ano, ja som vyslovene alergicka na muzov ci zeny, ktore si myslia, ze mozu rozhodovat za ine zeny, ktore z nejakeho dovodu chcu podstupit interupciu...

no ked je vo vlade verberz, ktoru si zvolili socialne pripady a im podobni, tak sa vobec necudujem. Ani od bezdomovca nemozes cakat, ze bude riadit jadrovy reaktor (teda, mozno to skor cakat, ako to ze verbez vo vlade sa bude slusne spravat). Co sme si ti zvolili, to tu mame. Kazdopadne odsudzujem tento cin a je to opat raz hanba pre narod.