icon

Ohľadom Miloslavova ostalo ticho

2. feb 2022

Ahojte....prosím, nezačnite sa tu nijako hádať. Mňa len zaujíma, či už padli nejaké tresty skrz Miloslavov, lebo nejako o tom ostalo ticho. Už dostal niekto nejaký trest, alebo proste ostane ticho, a skutok sa nestal?

number19
2. feb 2022

Ved nefigurovala v tom celom dcerenka policajtky (ci coho)? 😒

nique
2. feb 2022

Ja by som to az tak zle nevidela. Ticho neznamena, ze sa nic nedeje. Mozno ano, mozno nie. V kazdom pripade, media robia zo vsetkeho halo, skandal atd. Ak sa o niecom/niekom nepise, tak to neexistuje. Nechajme im vsetkym cas: policajtom, rodicom oboch stran, psychologom, sudcom. Ak ta to ale tak velmi zaujima a mas uprimny zaujem pomoct, Andrejkina mama poskytla par dni dozadu rozhovor, podla ktoreho je ju lahko najst. Skus sa obratit priamo na nu. Nie na citatelky Noveho casu.

sissy27
2. feb 2022

toto nie sú veci, ktoré sa vybavia v superrýchlom konaní do štyroch hodín. Toto bude na dlho, hlavne ak sa jedná o mladistvých / maloletých, a ako bonus dcéru policajtky a nejakého funkcionára... Takže ak to bude tento rok nejako vyriešené, tak to bude úspech.
Napríklad aj kauza Judity K. sa riešila skoro rok a to bol teda ešte o niečo vážnejší čin.

nika12323
2. feb 2022

@sissy27 a ako to vlastne dopadlo s tou juditou?? Viem že sa vôbec nechcela priznať a stále tvrdila že tam bol nejaký odpoctar preto sa pýtam

mamina0078
2. feb 2022

V skutočnom svete sa neriešia prípady tak rýchlo ako v TV reláciách. A najmä sa to nemedializuje podľa mňa kvôli tomu, že v tom figurujú neplnoleté osoby alebo si myslíš, žeby obeti sa páčilo čítať a počúvať správy pravidelne o tom, čo sa jej stalo v ten večer? Kúsok empatie ľudia. Keď bude niečo "zaujímavé" pre verejnosť ako sa prípad pohol tak určite o tom dajú vedieť ale takto je to najlepšie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
sissy27
2. feb 2022

@nika12323 v apríli 2021 bola právoplatne odsúdená na 12r a 4m ...
o jej vine či nevine nejdem polemizovať, je to pre mňa veľmi zvláštny prípad, ale samozrejme poznám ho len z médií.

nika12323
3. feb 2022

@sissy27 aha rozumiem , ďakujem😊

cacianka
3. feb 2022

@nika12323 je tu na koni obsiahla diskusia.teda bola, neviem či ešte je.